O româncă este cea mai bună asistentă medicală din Anglia

| 25 feb, 19:30

Fosta asistenta medicala la Spitalul Judetean Bacau si la Caminul de Batrâni, in prezent director adjunct la un camin de batrâni din Londra, bacauanca Lia Smochina a fost desemnata „asistenta anului” in Sistemul National de Sanatate din Anglia.

După numai doi ani în Regat, ea a avansat în funcţia de asistentă-şefă, iar în 2013 a mai urcat o treaptă, fiind numită "deputy manager", post pe care îl deţine şi astăzi la un azil din Londra.

Cea mai mare recompensă a muncii ei a venit la sfârşitul anului trecut, când Lia Smochină a fost anunţată că este nominalizată pentru titlul de "Nurse of the year" (n.r. – asistenta anului), la recomandarea departamentului de îngrijiri paliative din cadrul Sistemului Naţional de Sănătate englez.

"Când mi-am auzit numele am fost copleşită, chiar nu am crezut că voi câştiga. A fost o experienţă unică atunci când am urcat pe podium în lumina reflectoarelor şi mi-a fost înmânat premiul", a povestit Lia Smochină, citată de desteptarea.ro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ