Oamenii din Drumul Taberei ar fi trebuit să se poată plimba în Parcul Moghioroș

| 02 noi, 2014

Deși Primăria Sectorului 6 dezminte printr-un comunicat „informația apărută pe fițuicile distribuite în sector, care anunță deschiderea oficială a Parcului Drumul Taberei” și „că fiecare participant va primi cadou o geacă, o șapcă și o eșarfă din partea organizatorilor”,  oamenii din Drumul Taberei ar fi trebuit să se poată plimba până la momentul actual în Parcul Moghioroș.

Parcul Moghioroș din Sectorul 6 este un șantier permanent pentru că termenele de finalizare se tot amână. Acesta se află în lucrări de modernizare și reamenajare încă din luna mai a anului trecut pentru că primarul liberal Rareș Mănescu nu a făcut niciun efort astfel încât să ducă la finalizare aceste lucrări din Drumul Taberei.

Reprezentanții primăriei promiteau o adevărată oază pentru bucureștenii din Sectorul 6, prin construirea unor alei de promenadă și piste pentru biciclete, respectiv o fântână arteziană în mijlocul parcului. Numai că singurele modificări la investiția de 18 milioane de euro din fondurile europene din parcul Moghioroș sunt niște munți de piatră construiți pe margine.

După ruperea Uniunii Social – Liberale (USL), primarii liberali au avut alte preocupări decât cele asumate în fața cetățenilor. Mai exact, PNL nu a făcut altceva decât să ducă campanie pentru prezidențiale edilului de la Sibiu, Klaus Iohannis. Însă ironia situației constă în faptul că Klaus Werner Iohannis este tocmai acel personaj care a dus la scindarea USL.

Prin susținerea oarbă a edilului de la Sibiu din partea fostului președinte liberal, Crin Antonescu, pentru a-l pune pe Klaus Iohannis nu doar ministru de Interne, ci și vicepremier în Guvern, s-a dus la ruperea USL. Dar forțarea destrămării USL din partea lui Crin Antonescu a condus nu numai la distrugerea unei alianțe de succes, ci și la distrugerea carierei sale politice.

Actualul președinte PNL, Klaus Iohannis, l-a trădat pe fostul președinte PNL, Crin Antonescu, atât prin preluarea conducerii Partidului Național Liberal, cât și prin suflarea candidaturii la Palatul Cotroceni, întrucât edilul de la Sibiu a tras sforile pe la spatele lui Antonescu în favoarea sa.

Așadar, situația foarte tulbure și gravă din cadrul PNL a condus la sistarea lucrărilor necesare pentru cetățeni și la intrarea într-un război cu primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, pentru a-l crește în procente pe Klaus-Ghinion-Iohannis, care a demonstrat pe perioada campaniei electorale că nu poate rosti două cuvinte fără să nu facă o gafă.

Mai mult, deși Primăria Sectorului 6 dezminte printr-un comunicat „informația apărută pe fițuicile distribuite în sector, care anunță deschiderea oficială a Parcului Drumul Taberei” și „că fiecare participant va primi cadou o geacă, o șapcă și o eșarfă din partea organizatorilor”,  oamenii din Drumul Taberei ar fi trebuit să se poată plimba până la momentul actual în Parcul Moghioroș.

De altfel, indiferent că fițuicile cu imaginea lui Klaus Iohannis și a primarului liberal, Rareș Mănescu, au fost distribuite în Drumul Taberei ca o glumă de campanie, reprezentanții Primăriei Sectorului 6  au dovedit că au aruncat cu praf în ochii cetățenilor încă din luna august, când aceștia au declarat că lucrările pentru modernizarea parcului urmează a fi finalizate în noiembrie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ