Oamenii lui Băsescu pregătesc o nouă intoxicare

| 15 ian, 2014

Oamenii lui Băsescu pregătesc o nouă intoxicare prin transmiterea, în mod explicit, că singura posibilitate ca referendumul să fie validat este frauda.

În condițiile în care USL a ieșit întărită în urma discuțiilor dintre liderii alianței și determinată să ducă proiectele asumate la bun sfârșit, prin care și proiectul de revizuire a Constituției, oamenii lui Băsescu se găsesc în situația în care nu se mai aplică principiul divide et impera și trebuie să facă opoziție unui bloc unit al puterii. În context, un subiect la îndemâna lor va fi cu siguranța trecerea/netrecerea proiectului de revizuire, temă pe care o vor prezenta în termenii prezicători ai fraudării voturilor de la referendumul ce va urma.

Așa cum ne-am obișnuit până acum, în lipsa unei opoziții constructive și de substanță, oamenii lui Băsescu și-au făcut un job full time din a intoxica spațiul public cu minciuni și dezinformări privind activitatea Guvernului și a USL. Exemplele sunt multe și unele dintre ele chiar vor rămâne în analele istoriei prin absurditatea lor, dar astăzi vom vorbi despre ceea ce este trecut pe agenda propagandei băsiste și urmează să ne pună la încercare răbdarea în perioada următoare și anume subiectul proiectului de revizuire al Constituției. Mai exact, oamenii lui Băsescu pregătesc o nouă intoxicare prin transmiterea, în mod explicit, că singura posibilitate ca referendumul să fie validat este frauda.

Devenită deja o tradiție în România postcomunistă, tema fraudei electorale va reveni astfel pe agenda publică și ca o subcategorie am putea include și boicotul, care se pare că devine un fel de semnătură personală a PDL. Ceea ce este în schimb de subliniat în propaganda băsistă pe această temă se referă în primul rând, așa cum am amintit mai sus, la incapacitatea de a veni cu propuneri de proiecte și de a face o opoziție constructivă și productivă. În al doilea rând, ne aflăm în situația în care hoții au început să strige strigă hoții! În condițiile în care acești oameni au folosit toate mijloacele posibile de fraudare a alegerilor, începând cu SIE și terminând cu agenţi economici de stat.

Proiectul de revizuire a Constituției este unul benefic pentru România și nu are drept obiectiv chelirea presedintelui de atribuții, ci corectarea unei guvernări trecute dezastruoase și normalizarea sistemului politic românesc pe mai multe paliere. Cu toate acestea, talibanii în cauză nu vor rata nicio ocazie să arunce cu noroi și să scoată foc pe nas pe la orice televiziune de trei puncte audiență în legătură cu această temă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 ian, 2014
cantautor
CEC Bank sau Banca Familiei Băsescu,citat din celebrul ziarist Mop,a incheiat anul cu un profit brur dublu(inainte de auditare)...
pai inseamna ca Familia Basescu manageriaza bine...si ajuta bugetul de stat..
ha,ha...
09 feb, 2014
timis
frauda
romii vor decide probail soarta romaniei ,mai ales ca , CCR a aprobat pragul de 30% la referendum

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ