Oana Mizil, după vizita în arest la Vanghelie: Încă joacă șah. Vă urează Paște fericit!

| 10 apr, 22:45

Oana Mizil l-a vizitat, joi, pe partenerul său de viață, Marian Vanghelie, în arestul Poliției Capitalei, acolo unde edilul Sectorului 5 este arestat preventiv.

Fostul europarlamentar a declarat că Vanghelie le transmite tuturor sărbători fericite și că nu are nevoie de îmbărbătare.

„E in forma, in continuare practica acelasi sport, sahul , sportul mintii. Sunt sarbatorile si e alaturi de noi cu gandul, de baiatul cel mare si de baietelul din burtica mea. Va ureaza un Paste fericit tuturor. El nu are nevoie de imbarbatare.”, a declarat Oana Mizil, potrivit Psnews.

În cazul lui Marian Vanghelie, judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au admis, miercuri, cererea DNA de prelungire cu 30 de zile a mandatului de arestare preventivă emis pe numele său, în dosarul în care acesta este cercetat pentru corupție.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ