Oaspete de prim RANG pentru MONICA IACOB RIDZI

| 24 feb, 22:37

Primarul Clujului, Emil Boc, a fost marţi la prânz la Penitenciarului Gherla din Cluj-Napoca unde a vizitat-o pe Monica Iacob Ridzi, condamnata saptamana trecuta la 5 ani de inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu in dosarul "Zilele Tineretului".

Conform www.ziardecluj.ro, vizita lui Emil Boc a fost programata pentru ora 16.30 si era programata pentru doua ore. Monica Iacob Ridzi este inchisa la Sectia Exterioara a Penitenciarului Gherla din Cluj-Napoca, situata pe strada Dorobantilor. Ea este inca in peioada de carantina, de 21 de zile, asa ca are dreptul la patru vizite si la colete de 20 de kilograme.

Fostul ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi a fost condamnata definitiv, saptamana trecuta, de Inalta Curte de Casatie si Justiție (ICCJ) la 5 ani de închisoare cu executare pentru abuz in serviciu in dosarul „Zilele Tineretului”. Imediat dupa condamnare, ea s-a predat autoritatilor din Cluj-Napoca, astfel ca a fost inchisa la Sectia Exterioara a Penitenciarului Gherla.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ