Emil Boc NU mai poate dormi noaptea. Scenariul care îl dă PESTE CAP

| 13 mar, 10:18

Mai e un an până când se organizează alegeri locale, iar bătălia politică pentru câștigarea mandatului de primar a început. Primarul Clujului, Emil Boc, admite că este dispus să rămână să ducă la sfârşit proiectele Clujului, cu condiția ca partidul să vrea acest lucru.

"Iulie 2015 este termenul până la care mai putem folosi platforma temporară de depozitare a deșeurilor. Apoi gata, s-a terminat! Nici nu pot să-mi imaginez cum ar fi să nu adoptăm o soluție și să rămânem cu gunoiul în stradă. Am ajuns să nu mai dorm noaptea. Împreună cu patru juriști stăm ore în șir pentru a rezolva această problemă și vă rog să mă credeți, nu e ușor deloc", a comentat primarul Emil Boc, evitând pe cât posibil răspunsul la întrebarea directă a redactorului Actualdecluj.ro, privind candidatura sa pentru un nou mandat de primar.

După mai multe insistențe, edilul a admis că nu vrea să abandoneze problemele administrației locale și că în funcție de decizia pe care o vor lua colegii săi de partid, se va conforma.

"Despre candidatura mea la Primărie vom discuta în partid și se va lua o decizie. Nu pot eu să anunț nimic înainte. Domnul Daniel Buda, domnul Alin Tișe, domnul Marius Nicoară, ei sunt liderii PNL Cluj. Eu am ajuns în conducerea partidului pentru că funcția de primar mă recomanda, conform statutului. Dar orice decizie privind candidatura mea o va lua partidul, cum spuneam", a spus Emil Boc.

Dacă va fi să intre într-o nouă cursă pentru un mandat de primar, consideră că știe foarte bine ce are de făcut: "Problemele clujenilor nu îmi sunt mie mai străine decât lor. Nu trebuie să vină nimeni să reinventeze apa caldă. Toate obiectivele majore sunt incluse în strategia actuală a Primăriei. Fluidizarea traficului, implementarea unui sistem alternativ de transport în comun, crearea unui pasaj subteran în zona centrală, parkinguri noi, realizarea centurii de sud, extinderea infrastructurii în zona Sopor – Fânațe, dar și alte obiective similare, sunt parte din strategia noastră. Prioritar este acum să găsim sprijin necesar la Consiliul Județean pentru a soluționa problema deșeurilor menajere. În paralel trebuie să ducem la bun sfârșit programul Cluj – Capitala Europeană a Tineretului, pentru că este eticheta noastră, până la urmă. Apoi, sigur, de anul viitor trebbuie să ne zbatem să intrăm în circuitul capitalelor culturale europene".

Citeşte şi: TRAIAN BĂSESCU orchestra totul de la Cotroceni. GABRIEL SANDU, nou denunţ împotriva fostului preşedinte

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 mar, 21:28
Luca
boc [cu litera mica ]
boc [cu litera mica ]TU si mentorul TAU basescu traian&sustinatorii -va faceti vinovati de ---1.-SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE - SI AUTOIRITATII STATULUI -2.-CRIME DE INALTA TRADARE -IMPOTRIVA STATULUI ROMAN SI POPUALTIEI IN FAVOAREA UNOR PUTERI STRAINE DUSMANE INTERESEELOR STATULUI ROMAN SI POPULATIEI - america - ue -f.m.i=israel =NATO 3.-DISTRUGERI DE OBIECTIVE CIVILE SI MILITARE CU URMARI DISTURCTIVE ASUPRA UNOR GRUPURI SOCIALE --=GENOCID-=ART 357 AL 1 LIT AC CP- -4.-INSTRAINAREA - RESUSRSELOR - NATURALE - ECONOMICE - FINANCIARE - STRATEGICE SI UMANE ALE TARII--IN FAVOAREA UNOR PUTERI STRAINE - DIRECT INTERESATE - IN RPORT DISTRUCTIV CONTRA INTERESELOR STATULUI ROMAN---PREMEDITAT -5.-INSTALAREA - UNUI REGIM CRIMINAL -,REGIMUL - TAU boc - udrea -basescu -anastase -[cu litera mica ]AVAND CA SCOP INTERESUL DE GRUP SI PERSONAL IN CONTRA INTERESELOR STATULUI SI POPULATIEI -ART.- 162-163-165- CP - COROBORATE CU ART 99 COD CIVIL COD PENAL REACTULAIZAT - boc - asteptam - sa va vedem - proptiti de zidul cazarmii de la Targoviste - unde veti da un '"ïnterviu "plutonului de executie -PERSONAL ma voi ocupa cu LOVITURILE DE GRATIE - AM ZIS boc - basescu - udrea - anastase - banditi ordinari MARS -!AM ZIS !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ