OBI face lichidare de stoc la toate produsele, înainte să iasă din România

| 04 iul, 2014

OBI, unul dintre cei mai importanti retaileri germani de bricolaj prezenti in Romania, a inceput o campanie de reduceri de 30% la tot stocul de produse, cu doua luni inainte de exitul de pe plan local, scrie Wall-Street.ro.

Campania de lichidare de stoc a inceput pe 3 iulie si se va desfasura in limita stocului disponibil. "Moarte de om" se poate spune ca a fost in cursul diminetii zilei de joi la magazinul OBI din Sibiu, scrie presa locala.

Reducerile de 30 la suta aplicate tuturor produselor i-au scos pe sibieni din case inca de la ora deschiderii, cozile facute de cumparatori la case intinzandu-se pe sute de metri, pana spre capatul magazinului. Corpurile de iluminat, materialele de constructii, parchetul laminat, gresia, faianta, materialele termo-izolante, articolele sanitare, usile, articolele de ingrijit peluza din fata casei si chiar plantele s-au regasit pe "lista de cumparaturi" a sibienilor, care si-au umplut pana la refuz cosurile.

Mai mult, cumparatorii nu s-au dat in laturi nici de la achizitionat brazi de Craciun sau obiecte specifice sarbatorilor de iarna.

OBI va pleca din Romania de la 1 septembrie, spatiul in cinci din cele sapte unitati pe care isi desfasura activitatea urmand sa fie ocupate de catre retailerul grec de jucarii Jumbo.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ