ENIGME ROMÂNEŞTI. Descoperiri uluitoare despre care nimeni NU are curaj să vorbească

| 23 iun, 2014

România este țara în care numeroasele enigme, mistere sau descoperiri fantastice își au locul. De cele mai multe ori, nimeni nu vorbește despre ele, ignorându-le din comoditate sau pentru faptul că sunt aproape imposibil de explicat. Probabil că o cercetare mai amănunțită a acestor fapte ar deschide noi orizonturi spre înțelegerea istoriei îndepărtată a planetei, cât și despre evoluția omului.

De ce nu se vorbește despre aceste descoperiri? Răspunsul rămâne un mare mister, care probabil nu va fi elucidat niciodată. Iată care sunt cele mai impresionante descoperiri care s-au realizat de-a lungul timpului pe teritoriul țării noastre:

“Pescarul de la lacul Getic” reprezintă cel mai vechi schelet care a fost descoperit în Europa. Datează de peste 1 milion de ani și a fost descoperit în Vâlcea.

La Cucuteni au fost descoperite rămășițele unei civilizații misterioase care a trăit cu circa 1000 de ani înaintea celei sumeriene. Cine erau acești oameni și care era gradul lor de dezvoltare? Nimeni nu a răspuns încă la această întrebare.

Limbajul de la Tartaria este poate cea mai veche scriere din lume. Tăblițele au o vechime de peste 7500 de ani și nimeni nu dorește să le pună la adevărata lor valoare.

Citeşte şi: România, ţara cu cele mai multe PUNCTE ENERGETICE de pe PLANETĂ. Unde se află zonele MINUNE

OZN-urile sculptate în pietrele din Munții Neamțului. Printre altele, aici au fost găsite tăbliţe din lut, imprimate cu pictograme care ar putea constitui forme ale celor mai vechi scrieri din lume, precum si doua ciudate structuri din piatra, una semănând izbitor cu un OZN, iar cealaltă aducând, la fel de izbitor, cu celebrul Sfinx din Munţii Bucegi.

Cel mai vechi cuptor de topit metale din întreaga lume s-a descoperit la Câmpeni. Are o vechime de peste 8000 de ani.

Misterele de la Sarmizegetusa. Aici se presupune că există în subteran diverse camere în care sunt păstrate secretele omenirii. Până în prezent nimeni nu a avut curiozitatea să exploreze zona. Oare de ce?

Pădurea Baciu, de lângă Cluj-Napoca, este considerata „cea mai paranormala”, de altfel despre ea cunoscându-se pretutindeni in lume multe detalii şocante.

Misterele din Bucegi. Americanii si romanii pătrund sub masivul Bucegi și descoperă o aşa-zisă sala a proiecţiilor cu holograme care au arătat istoria adevărată a Terrei, si de asemenea descoperă „amfora cu aur monoatomic”, care duce la o inimaginabila longevitate.

Citeşte şi: CONCLUZIE NEAŞTEPTATĂ! Cel mai curat aer din Europa se află în România. Iată care este locul

 

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 iun, 2014
Breaking news de la BOR
Biserica Ortodoxă Română a lansat şamponul mănăstiresc

Doamnelor şi domnilor, fraţi şi surori! Deoarece nu doreşte ca drept-credincioşii să intre în contact cu produse de provenienţă păgână, Preafericitul Patriarh Daniel a hotărât ca aceştia să folosească doar şamponul Arsenie Boca, plin de har, 100% ortodox, destinat spălării pe creier.

Puteţi gândi cu propria minte fără să aveţi nevoie de clişeele promovate de preoţi? Creierul dumneavoastră funcţionează ireproşabil? Logica, raţiunea şi spiritul critic vă definesc? Aveţi bacalaureat sau aţi finalizat studiile universitare? Noul şampon Arsenie Boca vă eliberează de aceste afecţiuni diabolice, permiţând doar „învăţăturile” Bisericii. Aveţi îndoieli în privinţa religiilor şi a zeilor? Doriţi să scăpaţi de păcatul strămoşesc: circumvoluţiunile? Neuronii constituie o povară? Sinapsele vă incomodează? Harul şamponului Arsenie Boca face ca toate aceste impedimente apăsătoare să dispară ca prin minune, lasându-vă creierul neted astfel încât muştele să vă poată patina pe el.

Reţineţi faptul că doar astăzi Biserica Ortodoxă Română vă vine în ajutor pentru a ajunge în Rai. Cumpărând produsul de mai sus, primiţi, în mod suplimentar, un pachet de lumânări şi o porţie de colivă. Toate acestea la preţul de numai 30 de arginţi! Nu mai aşteptaţi! Sunaţi chiar acum la 0722.666.666 şi veţi beneficia de o promoţie de-a dreptul divină!

Folosiţi zilnic şamponul Arsenie Boca pentru a avea o minte ageră precum cea a unei râme călcată de tramvai! Cel mai bun remediu împotriva maladiei numită inteligenţă!!!
24 iun, 2014
Cuviosul Portofenie
Fiilor, nu vă lasaţi ademeniţi de falsele moaşte, vechi, tari si urât mirositoare ! Vă rog să veniţi la biserică pentru că am să vă poftesc sub patrafirul meu. Aici veţi găsi unicele moaşte vii, compuse dintr-un organ cilindric, vânjos şi lung de 20 de centimetri, cu cap gros, precum şi două bile păroase şi mari asemeni unor ouă de struţ. Sunt fierbinţi, primitoare, izvorăsc o mireasmă dulce de ştromeleag şi dacă le molfăiţi alene, veţi trezi izvorul de mir sub forma unui jet alb, lăptos, fierbinte si reconfortant. Aşadar, nu mai aşteptaţi, ci poftiţi la coadă, la adevăratele moaşte făcătoare de minuni ale cuviosului Portofenie !
24 iun, 2014
Breaking news de la BOR
Conflict în stil mafiot între două clanuri de serafimi şi heruvimi

Având reputaţia unui loc al liniştii şi al păcii, Raiul a fost, cu puţin timp în urmă, scena unui atac nemaiîntâlnit. Fiind înarmaţi cu săbii Jedi, câţiva membri ai clanului Serafimilor, au descins într-un loc de reuniune al rivalilor din clanul Heruvimilor. Disputa a izbucnit din cauza neînţelegerii generate de banii obţinuţi în urma pelerinajului organizat la moaştele făcătoare de minuni ale sfinţilor Pic şi Poc. Până la momentul intervenţiei trupelor speciale de apostoli, Bătaia Cea Ruptă din Rai a avut unele consecinţe nefaste pentru ambele tabere: veşminte sfâşiate, aureole sparte şi aripi fracturate.

Printre cei reţinuţi se numără şi Cuviosul Arsenie Cămătarul, temut membru al clanului Serafimilor, dat în urmărire generală pentru un lung şir de minuni comise cu sânge rece folosind sfântul Levier. “De fiecare dată s-a bazat pe relaţiile lui la Muntele Athos pentru a ocoli legea divină, dar iată că am reuşit să-l arestăm. Va posti şi va face canoane aspre pentru mult timp de acum încolo. Mai pe scurt, a dat de Đracu’.”, a declarat sfântul Gheorghe.

Părintele Coşmelie, purtător de cuvânt al Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, susţine că mulţumită capturării membrilor celor două clanuri, Viaţa de Apoi a Raiului va putea reveni, în sfârşit, la normalitate.
24 iun, 2014
Arsenie Boca
Agheasma pe care am băut-o zilele trecute mi-a dat o ęręcţíe nemaiîntâlnită, de au început fraţii de la schitul nostru să mă strige Părintele Trepied. A trebuit sa înnoptez cu fiecare dintre călugari ca să mi se tragă la loc mădularul cel scârbavnic şi aducător de păcat. Dimineaţa când mă trezeam, îmi luam coşul şi mergeam să culeg castraveţii din fiecare chilie. Un efect secundar a constat în faptul că mi-a aparut acnee pe bųcí. Părintele Cleopa mi-a spus că numai prin post, rugăciune si abţinere de la pręącųrvíe (cu alţi călugări şi copii) reuşeşti să te vindeci de acneea de pe bųcí şi de toate cele lumeşti. Nu cred ca am să mă pot abţine deoarece ieri mi-a tot dat târcoale maica Ecaterina mişcându-şi ląscív ţâţele.
Doamne ajută !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ