OFICIAL! Simona Halep este a doua jucătoare a lumii

| 11 aug, 2014

Simona Halep revine după o lună în circuitul WTA, urmând să intre direct în turul secund al turneului de la Cincinnatti, unde este favorită nr. 2, după Serena Williams. De luni, compatrioata noastră este în mod oficial a doua jucătoare a lumii.

SIMONA HALEP a devenit în mod oficial a doua jucătoare de tenis a lumii, ea depăşind-o în clasamentul WTA pe chinezoaica Na Li, cu 220 de puncte, avans ce ar urma să crească în urma turneului pe care Simona îl dispută săptămâna aceasta, la Cincinnatti (2,56 milioane dolari).

În schimb, diferenţa dintre SIMONA HALEP şi prima clasată, americanca Serena Williams, este de aproape 2.400 de puncte. Atât Simona, cât şi americanca sunt principalele favorite ale turneului de la Cincinnati, urmând să evolueze direct în turul doi, Simona împotriva învingătoarei dintre Polona Hercog (Slovenia) - Kirsten Flipkens (Belgia), iar Serena împotriva Samanthei Stosur (Australia) sau Varvarei Lepcenko (SUA).

Pe tabloul principal de la Cincinnati a acces şi Irina Irina Begu, după ce în turul decisiv a trecut de rusoaica Elena Vesnina (28 ani, 47 WTA), care a abandonat la scorul de 6-4, 4-0 pentru româncă.

Begu (23 ani, 62 WTA), care dispusese în runda inaugurală, cu 1-6, 6-2, 6-4, de ''veterana'' japoneză Kimiko Date-Krumm, cu 20 de ani mai în vârstă, o va întâlni în primul tur pe kazaha Zarina Dias (20 ani, 52 WTA). Aceasta a venit şi ea din calificări, trecând cu 6-2, 6-2 de Monica Niculescu (26 ani, 61 WTA) în manşa decisivă.

Irina Begu şi-a asigurat un cec de 7.215 dolari şi 31 de puncte WTA, în timp ce Niculescu a fost recompensată cu 2.930 dolari şi 20 de puncte WTA.

De asemenea, în primul tur la Cincinnati va evolua şi Sorana Cîrstea, împotriva celei de-a 9-a favorite, Ana Ivanovic.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ