Olivia Steer ne avertizează în privinţa vaccinurilor: Mă țin departe de ele

| 24 oct, 2014

Olivia Steer a fost intervievată de Kanal D privind lipsa vaccinului anti hepatita B din maternități. Deşi nu este doctor, vedeta este o  susţinătoare fermă a unui stil de viaţă sănătos şi consideră toate vaccinurile toxice, mitice, pline de chimicale.

"Eu am o părere foarte proastă despre toate vaccinurile care se fac tuturor. Nu cred în ele pentru că toate vaccinurile au în compoziția lor mercur și aluminiu, o combinație fatală, care de cele mai multe ori dă probleme de sănătate copiilor, iar în cazurile mai grave autism. Mă țin departe de ele. Hepatita B este o boală a ficatului. Un ficat obosit, prost hrănit va face hepatita B. Dacă te hrănești corect, și te detoxifici, și mănânci multe fructe și multe legume, te imunizezi în mod natural și n-ai nevoie de niciun vaccin. Vaccinurile sunt periculoase, sunt niște produse fabricate din substanțe chimice, de sinteză, extrem de periculoase, care nu au cum să te protejeze. Vaccinurile sunt un mit, nu te protejează, te îmbolnăvesc. Poate că efectele nu sunt imediate, ca atunci când copilul începe să dezvolte tot felul de simptome grave, febră de 40 de grade, vărsaturi și așa mai departe, iar treptat, treptat chiar autism, dar acele substanțe se acumulează în organism și, dacă tu nu ești capabil să le scoți rapid și eficient, ele se vor transforma în tumori canceroase sau alte probleme de sănătate foarte grave.

Citeşte şi: Olivia Steer, gafă impardonabilă pe Facebook: “Cancerul e ca norocul. Si-l face omul cu mana lui

Eu cred că o mamă care se alimentează corect și își hrănește la sân copilul îi oferă nu numai dragoste, tinându-l în brațe tot timpul, pe măsură ce îl crește și-l alimentează astfel, ci îi oferă și toată protecția de care copilul are nevoie. Sunt studii, e adevărat nu populare, pentru nimeni nu are motive să popularizeze aceste studii, care spun că-n laptele de mamă există anticorpi care se transferă copilului. (Reporter: Și dacă nu are mama lapte?). Nu există așa ceva. Laptele de mamă este secreția iubirii. Atunci când îți iubești copilul și-l ții în brațe, laptele începe să se producă. Au existat cazuri fabuloase într-un studiu UNICEF, pe care l-am citit la momentul la care eram însărcinată cu primul meu copil, care povesteau de cazul unui copil rămas orfan la naștere, luat în brațe de bunica lui, disperată să-l țină în brațe pe nepoțelul care rămăsese orfan și căreia i-a venit laptele din dragoste pentru nepotul ei. Nu există mamă care să nu aibă lapte, dacă-și iubește copilul, dacă l-a dorit și îi dorește tot binele din lume", a declarat Olivia Steer.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 feb, 08:09
atent
Asta e un capitol nou din cartea aia in care unul cara lumina in casa cu galeata...
25 oct, 2014
nerjin
Uite și de ce nu e tocmai ok ce a spus.

http://provaccin.wordpress.com/2014/10/20/olivia-steer-n-ai-dreptul-la-opinii-medicale/

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ