ADEVĂRUL DESPRE VACCINURI! TREBUIE să citești înainte de a decide să-ți vaccinezi copilul

| 01 aug, 2014

De 130 de ani de cand exista vaccinarea, nicio alta metoda terapeutica nu a fost atat de aprig discutata. Chiar daca variola este eradicata pe intreaga planeta, chiar daca nu mai intalnim in Occident acei copii schiopi, din cauza poliomielitei, chiar daca speranta de a invinge SIDA sau cancerul sta tot in descoperirea unui vaccin nou, vaccinarea ramane patata de o suspiciune care inca planeaza.

De 130 de ani de cand exista vaccinarea, nicio alta metoda terapeutica nu a fost atat de aprig discutata.

Chiar daca variola este eradicata pe intreaga planeta, chiar daca nu mai intalnim in Occident acei copii schiopi, din cauza poliomielitei, chiar daca speranta de a invinge SIDA sau cancerul sta tot in descoperirea unui vaccin nou, vaccinarea ramane patata de o suspiciune care inca planeaza.

Intrucat insusi principiul sau suscita frica. Este intr-adevar logic sa introduci un agent patogen intr-un corp sanatos pentru a-l proteja de a agresiune ipotetica?

Prinsi intre argumente contradictorii, dar care nu ofera niciun raspuns concret, pacientii pot alimenta sentimentul de a se gasi in fata unei capcane cu o alternativa destul de rea: sa se vaccineze sau nu?

O alternativa cu atat mai incomoda pentru parinti: sa isi lase copilul in voia virusului sau sa ii inoculeze un produs care este pus sub semnul intrebarii?

Examinata din aceasta perspectiva globalizanta, nicio solutie nu este satisfacatoare. Gasirea unor cai de iesire este totusi posibila, examinand punctele de vedere ale medicilor si ale oamenilor de stiinta asupra principalelor controverse in ceea ce priveste vaccinul.

 

CITEȘTE ȘI: Planul imperiilor FARMACEUTICE mondiale. Legătura dintre VACCINURI şi AUTISM

 

Pentru ca fiecare sa isi poata forma o parere clarificata de stiinta si cel mai putin ideologica posibil. Dupa cum noteaza si sociologul Didier Torny la adresa medicilor:

„Este deja apusa epoca unei mobilizari masive in favoarea unui vaccin care ne salveaza sigur de la pericolul infectios, care nu face fata decat la cateva «rezistente irationale» ale pacientilor prost informati. La fel ca pentru orice alt tratament, trebuie discutate limitele si conditiile vaccinarii… “

Bariera hematoencefalica previne patrunderea substantelor periculoase si infectiilor in creier. Daca bariera este compromisa, creierul este susceptibil la orice toxina sau bacterie care circula prin fluxul sanguin. Detergentii toxici continuti de vaccinuri pot distruge bariera hematoencefalica si apoi sa treaca la transportarea direct in creier a otravurilor continute in vaccinuri.

La nastere, bariera hematoencefalica nu este pe deplin formata. Bariera nu este intacta decat dupa cel putin sase saptamani de viata, si multi argumenteaza ca s-ar putea sa nu fie pe deplin dezvoltata decat mult mai tarziu. Orice virus sau bacterie la care este expus bebelusul ar putea merge direct in sistemul nervos. Aceasta lipsa a unei bariere hematoencefalice mature este doar un motiv pentru care vaccinurile administrate copiilor sunt deosebit de ingrijoratoare. Si varstnicii sunt de asemenea sever afectati, deoarece imbatranirea este un factor care face ca bariera sa devina mai permeabila. Supraimunizarea de asemenea slabeste bariera. Copiii care urmeaza programul de vaccinare primesc actualmente 49 de doze a 14 vaccinuri inainte de sase ani, si 69 de doze a 16 vaccinuri pana la 18 ani. Hipertensiunea, diabetul, scleroza multipla, tumorile cerebrale, accidentele vasculare cerebrale si ranirile la cap contribuie de asemenea la sporirea permeabilitatii.

Desi cei cu o bariera encefalica compromisa ar putea fi cei mai susceptibili la ingredientele vaccinurilor, detergentii precum Polisorbat-80, Triton X-100, Polisorbat 20 si deoxicolat de sodiu pot permea chiar si o bariera solida. Polisorbat-80 este utilizat in farmacologie pentru a ajuta la transportul anumitor medicamente prin bariera hematoencefalica. Acelasi lucru este adevarat pentru vaccinuri si cu ajutorul Polisorbat-80, al unui alt tip de detergent, multe ingrediente toxice ale vaccinurilor, inclusiv virusuri, bacterii si metale grele, ar putea trece prin bariera pentru a altera permanent functionarea creierului.

Nu doar ca acesti detergenti distrug bariera hematoencefalica si permit mai multor toxine sa patrunda in creier, ei mai si cauzeaza cancer si moarte celulara programata.
Polisorbat-80 injectat s-a aratat ca sporeste incidentele de tip cheaguri de sange, infarcturi, insuficienta cardiaca, sterilitate, severe reactii anafilactice si chiar moarte. Multi dintre polisorbati sunt considerati a fi cancerigeni. Femelele de sobolan carora li s-a administrat Polisorbat-80 au suferit vatamari ale organelor reproducatoare.

Populatia este inundata cu o supraabundenta de vaccinuri, si de aceea sufera datorita barierei hematoencefalice permeabile. Nu exista studii asupra sigurantei injectarii acestor detergenti toxici, si totusi privind la vaccinurile actualmente pe piata si la detergentii continuti in ele (listati mai jos), devine evident cat de profunda este vatamarea barierei hematoencefalice.

CITEȘTE ȘI: PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA! Statul va deconta serviciile pentru copiii diagnosticaţi cu autism

 

Difterie/Tetanos/Tuse convulsiva
DTaP (Infanrix) si (Tripedia) – Polisorbat 80

Difterie/Tetanos/Tuse convulsiva/Poliomielita
DTaP-IPV (Kinrix) – Polisorbat 80

Difterie/Tetanos/Tuse convulsiva/Poliomielita/Hepatita B
DTaP-Hep B-IPV (Pediarix) – Polisorbat 80

Difterie/Tetanos/Tuse convulsiva/Poliomielita/Haemophilus Influenzae B (Gripa)
DTaP-IPV/HiB (Pentacel) – Polisorbat 80

Haemophilus Influenzae B (Gripa)
Hib (Pedvax) – “detergent”

Haemophilus Influenzae B (Gripa)/Hepatita B
Hib/Hep B (Comvax) – “detergent”

Papillomavirus uman
HPV (Gardasil) – Polisorbat 80

Hepatita A
Hep A (Havrix) -Polisorbat 20

Hepatitis A/Hepatitis B
Hep A inactivat si Hep B (Twinrix) – Polisorbat 20

Gripa
Agriflu – Polisorbat 80
Flublok – Polisorbat 20, Triton X-100
Flucelvax – Polisorbat 80
Fluzone – Triton X-100
Fluarix – Polisorbat 80, Triton X-100, deoxicolat de sodiu
FluLaval – deoxicolat de sodiu

Meningita
Meningococcal (Menactra) si (Menomune) – “detergent”

Tetanos/Difterie/Tuse convulsiva
Tdap (Boostrix) – Polisorbat 80

Pneumonie
Pneumococcal (Prevnar 13) – Polisorbat 80

Rotavirus
Rotateq – Polisorbat 80

 

CITEȘTE ȘI: O teribilă boală a trecutului ameninţă Europa. „România, grad mare de risc”, anunţă experţii

 

Laboratoarele exagereaza?

Da. Laboratoarele militeaza pentru vac-cinari pentru ca sunt intreprinderi cu scop lucrativ. Si cateodata intind coarda mult prea mult, incercand sa provoace frica. „Este vorba despre campaniile publicitare agresive ale laboratoarelor care au indemnat la o vaccinare masiva, nu pe domenii de interes, de exemplu contra hepatitei B“, noteaza sociologul Didier Torny.

De asemenea, nu este acceptabil sa tinteasca mamele adolescentelor intr-un mod foarte culpabilizant pentru ca ele sa isi vaccineze de urgenta fetele contra virusului papilloma (HPV), pentru prevenirea cancerului de col uterin.

Mamele pot prefera sa astepte pentru a sti mai multe de-spre parcursul acestui vaccin. Le pot sfatui pe fiicele lor sa consulte regulat ginecologul si sa efectueze, periodic, examene de depistare.

Un gest de prevenire care ramane indispensabil, intrucat vaccinul nu este eficace decat pentru 70% dintre virusii HPV responsabili de cancer si este clasat, din aceasta cauza, in categoria medicamentelor cu „serviciu medical moderat“.

In plus, este sarcina autoritatilor de sanatate publica sa informeze oamenii despre vaccinurile recomandate. Autoritati pe care le dorim, evident, total independente de laboratoarele farmaceutice.

Vaccinarea este un demers natural?

Nu, vaccinarea nu este „naturala“. Lucru valabil pentru medicina in general, inclusiv acele medicamente asa-zise „usoare“, intrucat cauta sa pareze pericolele bolii, ale accidentelor si ale imbatranirii, care sunt fenomene cat se poate de naturale.

Dar de ce reprosul „contra naturii“ este focalizat pe vaccin? „Am tendinta sa vad aparand in acest argument o anumita tendinta iudeo-crestina a bolii, altadata perceputa ca un chin, o incercare trimisa de catre Dumnezeu“, comenteaza Daniel Floret.

„In aceasta perspectiva, vaccinul este vazut precum o ofensa impotriva ordinii lucrurilor, pentru ca permite accesul la imunitate fara a trece prin suferintele bolii.

Organismele noastre sunt, in mod regulat, victimele atacurilor virale atenuate, care provoaca manifestari benigne sau complet de nedepistat. Astfel, de exemplu, multi adulti sunt imunizati impotriva varicelei fara sa stie. Si este complet natural “, adauga profesorul.

 

Vaccinul contra hepatitei B poate provoca scleroza in placi?

Nu, chiar daca in anul 1990 au fost semnalate cazuri de scleroza in placi, ca urmare a campaniilor de vaccinare a personalului medical mai intai si apoi a adolescentilor.

„Asta a fost doar o coincidenta“, spune Daniel Floret, care aminteste ca numeroase studii internatio-nale au disculpat vaccinul. Scleroza in placi este o boala de adulti, iar persoanele in cauza si-ar fi declarat boala cu sau fara vaccin. Franta, fiind singura tara care si-a vaccinat adultii pe o scara larga, este astfel si singura tara unde controversa despre vaccin este atat de actuala.

Sa amintim ca hepatita B poate fi fulminanta in cazuri destul de rare, dar ca riscul de a o vedea evoluand spre ciroza sau cancer de ficat este cel care o face problematica. Cu atat mai mult, cu cat ea se transmite destul de repede prin sange si relatii sexuale neprotejate.

Or, se estimeaza ca mai mult de 200.000 de francezi sunt purtatori ai virusului hepatitei B cronice si ca majoritatea lor nu stia acest lucru. Protestele antivaccinare raman totusi foarte ostile in ceea ce priveste acest vaccin.

 

Vaccinul slabeste imunitatea?

Nu. Prin definitie, vaccinarea tinteste efectul invers: sa intareasca sistemul imunitar. Sa il determine sa produca o aparare ce vizeaza un anumit agent infectios.

Vaccinurile, ca orice produs medicamentos, au efecte secundare. Nu trebuie sa fie administrate decat acelor persoane al caror sistem imunitar nu este slabit de o alta infectie sau o imunodeficienta.

In schimb, indivizii fragilizati de tulburari cronice, cardiace sau respiratorii, mai ales, au tot interesul sa accepte anumite vaccinari (impotriva gripei, de exemplu), intrucat organismul lor este prea slabit pentru a infrunta fara niciun risc boala.

 

Vaccinul poate fi mai periculos decat boala, prin efectele sale secundare?

Nu. De exemplu, vaccinul contra tuberculozei nu este mai periculos decat tuberculoza; la fel este si cazul vaccinului contra difteriei, poliomielitei sau variolei. Nimeni nu se indoieste ca exista maladii grave, poten-
tial mortale sau susceptibile sa lase sechele indelungate.

Aceasta chestiune a riscului a aparut odata cu vaccinurile contra bolilor ale caror complicatii se manifesta pe termen lung (precum hepatita B, care devine cronica in doar 10% dintre cazuri si dureaza 20 de ani pentru a ajunge la stadiul unui cancer de ficat) si contra afectiunilor din categoria rujeola, rubeola, varicela…

Or, rujeola, de exemplu, poate provoca complicatii grave (encefalita sau infectie pulmonara acuta) intr-un caz dintr-o mie.

 

Vaccinul rujeola-oreion-rubeola provoaca autism?

Nu. Si nici nu ar trebui sa existe controverse despre pretinsa responsabilitate a acestui vaccin in declansarea autismului. Cel care a lansat acest zvon, Andrew Wakefield, practic a facut o frauda. Medicul britanic cauta de fapt sa vanda „teste“ de depistare prin intermediul unei societati pe care o crease pe numele sotiei sale.

In 1998, a reusit sa publice un studiu falsificat, bazat doar pe 12 cazuri, copii carora le traficase dosarul medical. Vaccinarea contra ROR a scazut imediat in tarile anglo-saxone (fara ca autismul sa scada la fel de mult), dar niciun studiu nu a confirmat niciodata afirmatiile lui Andrew Wakefield. Pentru a sti mai multe despre aceasta escrocherie stiintifica, ne putem raporta la ancheta condusa de General Medical Council Britannique (Consiliul general al medicinei) si la ancheta jurnalistului stiintific englez Brian Deer.

 

Exista mercur sau aluminiu in vaccinuri?

Nu, nu mai este mercur in vaccinuri, in unele cazuri – doar aluminiu. „Mercurul, mai precis o sare de mercur numita tiomersal, era folosita ca un conservant in flacoanele de vaccin multidoze ce serveau la vaccinarea mai multor pacienti“, explica Daniel Floret. „Dar, desi a fost demonstrat ca nu este nepericulos, tiomersalul nu are nicio utilitate in vaccinurile cu doza unica. De aceea, vaccinurile folosite in mod curent in medicina nu mai contin aceasta substanta. “

Aluminiul este un adjuvant care intareste puterea imunizanta a vaccinului. Este in mod special incriminat in sindromul de oboseala cronica, intrucat biopsiile musculare au aratat prezenta granulomilor – niste bile mici – continand aluminiu pe bratul pe care era injectat vaccinul. „Relatia dintre vaccin si prezenta acestor granulomi nu este contestabila“, confirma profesorul Floret.

„In schimb, niciun studiu nu a putut stabili legatura dintre prezenta acestor granulomi si o boala anume, cu atat mai putin sindromul oboselii cronice care loveste organismul la cu totul alte nivele. Coincidenta nu este o dovada stiintifica. Altfel, coincidentele ar permite stabilirea de legaturi intre tot si orice, in medicina ca si in alte domenii ale vietii cotidiene.“

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 aug, 2014
Părintele Cleopache
Maica Ecaterina şi maica Filofteia sunt prezente la slujba de Izvorul Tămăduirii:
- Ai luat agheasmă ?
- Eee, am luat p~~a.
- Şi eu, ca proasta, am luat agheasmă !

******
Măicuţele mergeau pe bicicletă prin curtea mănăstirii. Maica stareţă:
- Nu mai faceţi atâta gălăgie, fetelor, că vă pun şaua la loc !

******
Un fost elev, la reuniunea de 10 ani, se adresează profesorilor săi din liceu:
- Stimaţii mei profesori, mă tot frământă o întrebare: chiar atât de idiot eram, de mă tot lăsaţi corigent ?
- Vaaai, se poate, părinte ?

******
Merge o femeie la un popă:
- Părinte, spovedeşte-mă. I-am făcut l~~a lui bărbatu-mi-o.
- Femeie, spune de trei ori Tatăl Nostru şi apoi mergi la râu să te speli pe mâini !
Pleacă femeia să se spele după ce a spus Tatăl Nostru, apoi ajunge acasă.
Soţul: Unde ai fost Mărie ?
- La râu, să mă spăl.
- Si cụ cine te-ai întâlnit acolo ?
- Cụ preoteasa, făcea gargară.

******
De ce merge Iisus pe apă ?
- Orice rąhąt pluteşte.

******
Care este numele real al lui Iisus ?
- Conchita Wurst.

******
Un pedofil, după moarte, rătăcind pe la poarta Raiului, îl întreabă pe Sfântul Petru: “Îl caut pe pruncul Iisus. Este aici ?”

******
De ce Iisus nu s-a născut în Epoca de Piatră ?
- Pentru că nu existau cuie.

******
Care este diferenţa dintre Iisus şi o icoană a lui Iisus ?
- Pentru icoană ai nevoie de un singur cui.

******
Care este deosebirea dintre o femeie şi o biserică ?
- În biserică mai întâi intri şi tocmai apoi te rogi.

******
De ce moare Iisus în fiecare an ?
- De supărare, pentru că vede că ortonauţii sunt din ce în ce mai idioţi.

******
Se poate ruga un ortonaut în patru labe ?
- Evident că da: una de dimineaţă, două la prânz şi una seara.
04 aug, 2014
BOR Breaking News
BOR a lansat noul Xanax Moaşte pentru credincioşii care vor să simtă aroma moaştelor la orice oră

Anunţul a fost făcut de unul dintre reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române, Sătănel Iădescu: “Am observat în ultima vreme că foarte mulţi credincioşi simt nevoia gustului de moaşte şi considerăm că este un lucru bine-venit, mai ales în timpul perioadelor reci, când aceştia devin vulnerabili din cauza frigului şi au nevoie de ceva care sa le protejeze trupul si sufletul.”

“Cu toate că Xanax Moaşte este destinat cu precădere persoanelor care manifestă accese de delir mistic, acesta poate fi administrat şi celor care simt nevoia să se închine în timp ce călătoresc cu autobuzul sau şoferilor care au mania de a-şi agăţa la oglinda autoturismului câte un mănunchi de cruci.”, spun producătorii de medicamente.

Una dintre primele reacţii survenite în urma apariţiei Xanax Moaşte a fost cea a maicii Ecaterina: “Am căutat la mai multe farmacii şi n-am găsit, aşa că am fost la Plafar. Acolo era o dispută destul de aprinsă pentru că se vindea doar Coada Şoricelului la preţ de P~~a Calului, iar maica Filofteia a cumpărat întreg stocul. Sper ca în zilele următoare să pot găsi măcar Viagra Light pentru părintele Terente, căci dacă ii dau Viagra clasică, mă spovedeşte de-mi sar fulgii.”

Peste câteva luni se intenţionează introducerea pe piaţa românească a unui nou remediu psihiatric denumit Distonocalm Tămâie, care, aşa cum îi spune numele, va avea aromă de tămâie şi va fi în principal destinat celor care au un miros neplăcut al gurii din cauza sărutării excesive a icoanelor făcătoare de minciuni. Patriarhul Daniel susţine că, într-un viitor ceva mai îndepărtat, BOR are în vedere şi lansarea Rudotel Mir, un stimulent pentru cei care vor să participe la proba de lins-viteză a Campionatului de Pupat Moaşte.
02 aug, 2014
Preafericitul Daniel Trafaleteanul
Comunicat public din partea Patriarhiei Române

Dragi credincioşi, sunt Preafericirea Mea Daniel şi în calitate de patriarh al Bisericii Ortodoxe Române vă înştiinţez că suntem în pragul colapsului: ţara noastră a rămas fără resurse de rahat!

Din cauza sărbatorilor ortodoxe din ultimele săptămâni, rezerva de rahat a României a fost epuizată. Deşi existau câteva diferenţe de opinie între membrii Sfântului Sinod, când a fost vorba de mâncat rahat, cu toţii au ajuns la un consens şi nimeni nu a mai ţinut cont de funcţie, vârstă şi simpatii, toţi aceştia trecând direct la înfulecat.

Trist este faptul că majoritatea credincioşilor nu s-au mulţumit să consume rahat în timpul slujbelor, ci şi-au luat şi câte doi saci pentru acasă. Absolut toţi enoriaşii au mâncat rahat în timpul slujbelor, în timpul discuţiilor de pe marginea străzii şi chiar alături de familiile lor, la chermeze, nunţi, botezuri sau cumetrii.

Pasiunea pentru consumul de rahat s-a răspândit rapid, astfel că o multitudine de preoţi, diaconi, călugari, episcopi si mitropoliţi s-au apucat, la rândul lor, să mănânce rahat. Din păcate pentru ei, zăcămintele de rahat ale României au fost epuizate, astfel că doar printr-o minune va mai fi descoperit vreun zăcământ de rahat care încă n-a fost consumat în această ţară. În acest mod se poate explica de ce, în ultima perioadă, foarte mulţi credincioşi au început să mănânce rahat în afara ţării, chiar şi prin moschei, sinagogi sau temple.

Cu sufletul plin de speranţa că vom identifica un nou zăcământ de rahat pe teritoriul ţării noastre, astfel încât să nu fie nevoie sa apelăm la importuri şi gândindu-ne cu evlavie la Bântuitorul nostru Iisus, vă spun „Fiţi binecuvântaţi, fiilor”. Doamne ajută!
02 aug, 2014
Breaking news de la BOR
Biserica Ortodoxă Română a lansat şamponul mănăstiresc

Doamnelor şi domnilor, fraţi şi surori! Deoarece nu doreşte ca drept-credincioşii să intre în contact cu produse de provenienţă păgână, Preafericitul Patriarh Daniel a hotărât ca aceştia să folosească doar şamponul Arsenie Boca, plin de har, 100% ortodox, destinat spălării pe creier.

Puteţi gândi cu propria minte fără să aveţi nevoie de clişeele promovate de preoţi? Creierul dumneavoastră funcţionează ireproşabil? Logica, raţiunea şi spiritul critic vă definesc? Aveţi bacalaureat sau aţi finalizat studiile universitare? Noul şampon Arsenie Boca vă eliberează de aceste afecţiuni diabolice, permiţând doar „învăţăturile” Bisericii. Aveţi îndoieli în privinţa religiilor şi a zeilor? Doriţi să scăpaţi de păcatul strămoşesc: circumvoluţiunile? Neuronii constituie o povară? Sinapsele vă incomodează? Harul şamponului Arsenie Boca face ca toate aceste impedimente apăsătoare să dispară ca prin minune, lasându-vă creierul neted astfel încât muştele să vă poată patina pe el.

Reţineţi faptul că doar astăzi Biserica Ortodoxă Română vă vine în ajutor pentru a ajunge în Rai. Cumpărând produsul de mai sus, primiţi, în mod suplimentar, un pachet de lumânări şi o porţie de colivă. Toate acestea la preţul de numai 30 de arginţi! Nu mai aşteptaţi! Sunaţi chiar acum la 0722.666.666 şi veţi beneficia de o promoţie de-a dreptul divină!

Folosiţi zilnic şamponul Arsenie Boca pentru a avea o minte ageră precum cea a unei râme călcată de tramvai! Cel mai bun remediu împotriva maladiei numită inteligenţă!!!

Şamponul Arsenie Boca - pentru că meritaţi!
02 aug, 2014
Fratele Filimon Felasie
► Atunci când Dumnezeu a spus “Să fie lumină !”, cita din Arsenie Boca.
► Se spune că Dumnezeu a făcut Pământul, Soarele, Luna, stelele, plantele, animalele şi omul. Pe Dumnezeu l-a făcut Arsenie Boca. De mai multe ori şi în poziţii diferite.
► Moise a primit Cele 10 Porunci de la Arsenie Boca.
► Când merge la culcare, Bau-Bau se uită în şifonier şi sub pat ca nu cumva Arsenie Boca să fie acolo.
► Arsenie Boca a scris un almanah gastronomic intitulat “Cartea de bukkake”, datorită faptului că iubea credincioşii exact ca sarea-n bukkake. În curând va fi editat un al doilea volum denumit “Bukkake tradiţionale”.
► Atunci când Iisus a înviat, a suferit un preinfarct în momentul în care a auzit că pe Pământ există unul mai tare ca el. Era vorba despre Arsenie Boca.
► Arsenie Boca a fost cel care a creat prima carte de colorat inspirată din mitologia ęvręíąscă. Aceasta este Biblia. În curând va fi lansată şi pe vinil în interpretarea părintelui Maricel Pedofileanul.
► Arsenie Boca ştie ce este lerul despre care cântă Ştefan Hruşcă.
► Arsenie Boca a inventat motorul Euro 666.
► Arsenie Boca n-a avut copii, dar el e adevăratul tată al lui Luke Skywalker.
► Arsenie Boca îl vede pe Omul Invizibil.
► Dacă tu ai 10 lei şi Arsenie Boca are 10 lei, Arsenie Boca are mai mulţi bani ca tine.
► Arsenie Boca e atât de tare, încât Chuck Norris şi Superman laolaltă nu-l pot egala.
► Nu există lesbiene, ci doar femei care încă nu l-au cunoscut pe Arsenie Boca.
► Arsenie Boca nu poartă ceas. El decide cât e ora.
► Arsenie Boca a înghiţit odată un borcan de somnifere. L-au facut să clipească.
► Când Arsenie Boca s-a hotărât să fumeze, ţigările au început să se îmbolnăvească de cancer.
► Dacă Arsenie Boca ar fi purtat elice în loc de potcap, s-ar fi numit Arsenie Belişcopter.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ