Om de afaceri timişorean, reţinut de procurori. Acuzaţii de evaziune şi spălare de bani cu milioane de euro

| 10 mar, 22:16

Procurorii mehedinţeni au emis, marţi seara, o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele lui Georgică Cornu şi a asociatului său, Lucian Caraiman, transmite Agerpres.

 

Surse judiciare au declarat că aceştia au fost audiaţi în dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu de peste nouă milioane de euro cauzat bugetului statului în perioada 2008-2014.

"Aceiaşi decizie a fost luată de anchetatori şi în cazul altor 13 din cei 45 de suspecţi aduşi pentru cercetări la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi", a precizat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Nicolae Lohon.

Potrivit acestuia, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice şi procurorii au efectuat în cursul zilei de marţi 61 de percheziţii la domiciliile şi sediile unor persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani din judeţele Mehedinţi, Timiş, Arad, Bihor, Hunedoara, Gorj, Caraş-Severin, Vâlcea, Dolj şi Dâmboviţa, audierile acestora urmând să continue pe tot parcursul nopţii de marţi spre miercuri.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ