Operaţii estetice şi vacanţe de lux cu banii primiţi spagă de judecătoarele de la Curtea de Apel

| 16 aug, 2013

Judecătoarele şpăgare din Bucureşti îşi făceau operaţii estetice şi plecau în croaziere de lux cu sumele uriaşe de bani primite drept mită, reiese din interceptările din dosar, potrivit România TV.

Potrivit interceptărilor făcute publice de către procurorii DNA, judecătoarele se deghizau atunci când aveau loc întâlnirile legate de şpăgi, informează România TV. "Învinuita Adriana Dascălu a specificat că obişnuieşte să vină deghizată la întâlnirile cu ea pentru a-şi lua măsuri de protecţie. A menţionat că s-a înţeles cu Sofica Dumitraşcu ca respectivul semn să fie transmis investigatorului sub acoperire de către Veronica Cîrstoiu", arată interceptrăile din dosar.

Cu banii pe care îi primeau pentru a favoriza infractorii, judecătoarele îşi făceau operaţii estetice şi plecau în vacanţe de lux. În interceptările DNA se arată că, "Adriana Dascălu i-a relatat investigatorului sub acoperire despre Veronica Cîrstoiu că şi-a făcut operaţie de ridicare a sânilor şi că, la anumite intervale de timp, Veronica Cîrstoiu îşi implantează botox în buze. A mai precizat că Veronica Cîrstoiu va pleca în străinătate, în seara de 24 Iulie 2013, într-o croazieră".

Judecătoarele se întâlneau în arestul poliţiei pentru a discuta despre şpăgi. La una dintre aceste întâlniri, s-ar fi certat chiar pe şpaga de un milion două sute de mii de euro de la Dinel Staicu. "La 23 aprilie 2013 a avut loc o întâlnire între Adriana Dascălu şi Alina Răducan în incinta arestului central din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, ocazie cu care Răducan i-a reproşat lui Dascălu că nu ar fi dat întreaga sumă de bani de 1.200.000 de euro, ci numai 200.000 de euro, destinată magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti pentru admiterea contestaţiei în anulare a lui Dinel Staicu", potrivit interceptrilor DNA.

Cele trei judecătoare se află în arest. Ele au cerut să fie judecate în libertate invocând probleme de familie.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ