Oprescu: Cel de-al doilea pod al Pasajului Mihai Bravu va fi finalizat spre sfârşitul anului

| 29 iun, 2014

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că se lucrează în ritm alert la Pasajul Mihai Bravu, astfel încel ce-al doilea pod să fie dat circulaţiei către sfârşitul acestui an.

În ceea ce priveşte Pasajul subteran de la Piaţa Presei, primarul a precizat că 'au fost demarate lucrările de deviere a reţelelor, de lărgiri de stradă şi realizarea pereţilor mulaţi ai pasajului'. 

'Lucrările continuă pe etape, astfel încât să se menţină fluenţa traficului', a precizat Oprescu, adăugând că lucrările vor fi finalizate la acest obiectiv în termen de nouă luni de la începerea lucrările. 

Oprescu a mai anunţat că, în privinţa modernizării care are loc pe Calea Victoriei, s-au realizat în proporţie de 60% din totalul lucrărilor de trotuar şi 25% din cel al lucrărilor de drum. 'Termenul de finalizare a lucrărilor pe toată artera, inclusiv pistele de biciclete, este prevăzut pentru decembrie 2014, în funcţie de condiţiile meteorologice. Însă, facem tot ce putem pentru ca modernizarea arterei Calea Victoriei să fie gata până pe 15 septembrie', a spus Oprescu. 

În privinţa lucrărilor de reabilitare a sistemului rutier şi a liniei de tramvai Liviu Rebreanu-Camil Ressu, primarul a anunţat că tronsonul 1, între Camil Ressu - Nicolae Grigorescu, câte două benzi pe sens, este finalizat, iar acum se lucrează la cel de-al doilea tronson, între Nicolae Grigorescu şi 1 Decembrie, la care lucrările sunt executate în proporţie de 15 %.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ