Oprescu: Vom pune la dispoziţia bucureştenilor numere de telefon să ne spună cum se lucrează pe şantiere

| 29 iun, 2014

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anunţat duminică, într-o conferinţă de presă, că va pune la dispoziţia cetăţenilor mai multe numere de telefon la care bucureştenii să comunice autorităţilor dacă se lucrează sau nu pe şantierele deschise în Capitală.

'După lungi discuţii cu toţi, am reuşit să prefigurăm această celulă de monitorizare. O să punem la dispoziţia cetăţenilor Bucureştiului trei sau patru numere de telefon pentru că sunt foarte multe şantiere, în aşa fel încât să ne comunice dânşii dacă oamenii îşi văd de treabă acolo sau nu-şi văd de treabă', a spus Oprescu. 

Primarul general i-a avertizat pe constructori că vor fi monitorizaţi, iar dacă încearcă 'să ducă lucrările până în iarnă', o să-i dea afară. 

'Corpul de control o să fie ocupat în principal cu acest lucru: de a monitoriza în sensul bun. Nu e nicio ameninţare, nu ameninţ niciun constructor, dar dacă încearcă vreunul să-şi bată joc de bucureşteni, să-şi bată joc de noi şi să ne păcălească şi să ne ducă cu lucrările până în iarnă, atunci vom lua prin mijloace specifice măsurile care se impun, adică îi dăm afară', a afirmat Sorin Oprescu.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, şi-a cerut scuze, duminică, faţă de locuitorii Capitalei pentru disconfortul creat de lucrările de amploare care se desfăşoară în această vară în Bucureşti, însă a precizat că doar aşa oraşul se poate dezvolta. 

Primarul a explicat că lucrările vizează 'reţele ale Apa Nova, Distrigaz, Enel, vechi de zeci de ani, care pentru siguranţa noastră, a tuturor, trebuie înlocuite'.

Edilul a adăugat că este vorba, de asemenea, de lucrări de infrastructură 'care pot fluidiza traficul în Bucureşti, construcţii de spitale sau reabilitări de monumente istorice'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ