Orban: PSD nu va câştiga alegerile prezidenţiale, chiar şi dacă va fi susţinut de PNL

| 19 ian, 16:45

Liderul Forţa Dreptei Ludovic Orban a declarat miercuri, în emisiunea Talk News de la Prima News TV, că PSD nu va câştiga alegerile prezidenţiale, chiar şi dacă va fi susţinut de PNL, decât într-o singură situaţie, şi anume dacă în turul doi se va confrunta cu un candidat nationalist extremist care să nu poată fi votat de electoratul decent, educat, de centru dreapta.

 

”Dacă PSD va intra în turul doi cu mine, un candidat de centru dreapta rezonabil, decent, cu experienţă, care are ce spune, eu sunt convins că PSD va pierde alegerile”, a mai spus el.
”PSD nu va câştiga alegerile prezidenţiale, chiar şi dacă va fi susţinut de PNL, decât într-o singură situaţie, dacă în turul doi se va confrunta cu un candidat nationalist extremist care să nu poată fi votat de electoratul decent, educat, de centru dreapta”, a spus Ludovic Orban.
Liderul Forţa Dreptei a precizat: ”Dacă PSD va intra în turul doi cu mine, un candidat de centru dreapta rezonabil,  decent, cu experienţă, care are ce spune, eu sunt convins că PSD va pierde alegerile. Sunt un om realist şi în mod evident în gândirea strategică pe care o am nu exclud nicio variantă, astfel încât să fie generată o formulă de susţinere a unui candidat de centru dreapta care să intre sigur în turul doi, dar asta va depinde de conjunctura politică”.
Orban a mai afirmat că dintotdeauna candidatul PSD a fost preşedintele partidului, iar declaraţiile pe care Marcel Ciolacu le face privind un posibil alt candidat al PSD în afara preşedintelui partidului sunt pentru a nu se pune presiune pe el, să nu devină o ţintă, astfel că încearcă să se extragă”.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ