Orban: ”România are un guvern legitim în ciuda boicotului ruşinos făcut de PSD şi Pro România!”

| 04 noi, 17:34

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, luni, că România are un guvern legitim care a obţinut votul Parlamentului, în ciuda boicotului "penibil şi ruşinos" făcut de PSD şi Pro România.


"România are un guvern legitim, care a obţinut votul de încredere al Parlamentului, în ciuda unui boicot penibil şi ruşinos făcut de două formaţiuni politice, fapt fără precedent în democraţia românească în ultimii 30 de ani. S-a întrunit o majoritate parlamentară care a acordat votul de încredere pentru guvernul nostru" a afirmat Orban, la Palatul Parlamentului, după votul de învestitură.

El le-a mulţumit partenerilor din PNL, dar şi parlamentarilor care, "au ascultat de propria conştiinţă şi au pus pe primul loc binele României".

Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a fost învestit, luni, de plenul reunit al Parlamentului. Din totalul 465 de parlamentari, s-au înregistrat 240 voturi "pentru".

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ