Organizaţia PSD sector 1 Bucureşti a decis excluderea din partid a lui Cătălin Ivan

| 20 mai, 20:06

Organizaţia PSD sector 1 Bucureşti a decis, miercuri, excluderea din partid a lui Cătălin Ivan, pe motiv că acesta ”a continuat acţiunile negative la adresa PSD”, a anunţat preşedintele organizaţiei, Dan Tudorache.

"Este o decizie a organizaţiei locale", a afirmat Tudorache, precizând că, legal, Ivan face parte încă din organizaţia sector 1 deoarece transferul său la filiala Dobrobvăţ (Iaşi) nu a fost aprobat. Într-o intervenţie la Realitatea TV, Cătălin Ivan a precizat că va contesta această decizie, pe care o condideră ilegă, el susţinând că nu mai făcea parte din organizaţia PSD sector 1 Bucureşti, întrucât aceasta a fost dizolvată. ”Eu sunt plecat de la organizaţia sector 1, pe care a dizolvat-oilegal Victor Ponta ca să mă înlăture pe mine. Această decizie a fost luată de domnul Tudorache, care este unealta lui Liviu Dragnea”, a susţinut Cătălin Ivan.

În luna martie, conducerea PSD sector 1 Bucureşti anunţa că a decis suspendarea din partid, pentru 12 luni, a europarlamentarului Cătălin Ivan, acesta susţinând că decizia nu este statutară întrucât el este membru al PSD în comuna ieşeană Dobrovăţ.

Decizia suspendării lui Cătălin Ivan din PSD sector 1 trebuia să fie validată şi în Consiliul Naţional al PSD din 20-21 martie.

Cătălin Ivan s-a transferat, în luna martie, de la PSD Sector 1 la PSD Dobrovăţ, judeţul Iaşi, decizia fiind însă invalidată de Biroul Judeţean al PSD Iaşi.

Ivan a explicat că această mutare s-a făcut legal şi a acuzat că Gheorghe Nichita a fost presat de Victor Ponta şi Liviu Dragnea pentru a nu-l primi în PSD.

Ulterior, Cătălin Ivan a anunţat că va da în judecată conducerea PSD, întrucât nu a primit răspuns la contestaţia sa privind dizolvarea conducerii PSD Sector 1, precizând că se consideră în continuare membru al PSD, deşi transferul său la PSD Dobrovăţ, judeţul Iaşi, nu a fost validat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ