PANICĂ în avion după ce un pasager a strigat "AM EBOLA"

| 10 oct, 2014

Un pasager care a spus în glumă că are Ebola, în timpul unui zbor între Statele Unite şi Republica Dominicană, a provocat teamă în rândul pasagerilor, dar şi reacţia promptă şi în forţă a autorităţilor medicale, care l-au obligat să se întoarcă acasă, ratându-şi astfel vacanţa.

Bărbatul, de 54 de ani, a afirmat miercuri că este infectat cu febra hemoragică, adesea mortală, în timpul unui zbor al companiei US Airways din Philadelphia în Punta Cana, relatează DPA.

'Am glumit', a spus el în videoclipuri postate pe social media, în care apărea escortat de oficiali medicali locali purtând costume de protecţie şi măşti.

În loc să petreacă o vacanţă de două săptămâni în Republica Dominicană aşa cum plănuise, bărbatul a fost trimis joi înapoi în Statele Unite, a declarat un oficial al aeroportului pentru publicaţia locală Diario Libre.

Testele au arătat că nu era infectat cu virusul ucigaş, dar afirmaţia sa în avion a provocat nelinişte şi îngrijorare în rândul celor peste 200 de pasageri aflaţi la bord şi membrilor echipajului.

'Cred că omul care a spus acest lucru este un idiot, şi voi spune aceasta direct, iar dacă mă auzi, e foarte bine', a spus o însoţitoare de zbor înainte ca bărbatul să fie scos din avion.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ