Panică în presa sportivă din toată lumea! Un fost jucător de la Real Madrid ar fi infectat cu Ebola

| 13 oct, 2014

Michael Essien, fostul mijlocaş al lui Chelsea şi Real Madrid  trece prin momente mai puţin plăcute. Pe internet circulă informaţia potrivit căreia ar fi infectat cu virusul Ebola.

Lucrurile au laut amploare în ultimele 24 de ore. Actualul club al lui Essien, AC Milan, a fost nevoit să dezmintă pe site-ul oficial informaţia, în timp ce jucătorul a primit sute de telefoane, scrie sport.ro. Zvonul a fost preluat de mai multe surse de presa din toată lumea.

"AC Milan infirmă categoric presupusele informaţii venite din exterior despre membrii societăţii. Asemenea ştiri, total nefondate, nu au fost în niciun moment confirmate de vreun reprezentant al clubului nostru", scriu reprezentanţii Milanului pe site.

Şi Essien a ţinut să-şi liniştească fanii. Ghanezul a postat un mesaj pe contul oficial de Twitter în care le transmite că e perfect sănătos.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ