Părinţii lui Klaus Iohannis, PRIMA declaraţie în presa străină

| 19 noi, 2014

Părinţii lui Klaus Iohannis au avut declaraţii discrete în presa germană după succesul fiului lor în România.

Părinţii lui Klaus Iohannis, care locuiesc în oraşul bavarez Würzburg, au declarat de curând, pentru presa germană, că sunt foarte bucuroşi de reuşita fiului lor, ales recent în funcţia de Preşedinte al României.

Cei doi nu vor însă să se laude cu reuşitele fiului lor şi preferă să păstreze discreţia.

"Bineînţeles că suntem foarte, foarte bucuroşi de ceea ce a realizat copilul nostru. Ne bucurăm însă discret şi îi dorim lui Klaus în primul rând noroc”, a spus Gustav Johannis, tatăl lui Klaus Iohannis, conform publicaţiei germane www.br.de.

Jurnalişti nemţi notează de asemenea că părinţii noului preşedinte al României locuiesc în oraşul bavarez Würzburg de mai bine de 20 de ani, alături de sora şi nepoata lui Iohannis.

Președintele Ungariei l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru câștigarea alegerilor prezidențiale

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 noi, 2014
nicol
Locuri de munca pentru toata lumea. Cerem si oferim seriozitate maxima. sellectia este riguroasa, necesitand rabdare, perseverenta si un curs gratuit. Se lucreaza pe calculator, de acasa. Pentru detalii trimiteti info la [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ