Parlamentul a devenit prea mic pentru doi miniştrii. Aceştia nu au avut loc la discursul premierului chinez

| 27 noi, 2013

Doi miniştrii ai guvernului Ponta, Daniel Constantin şi Ramona Mănescu, nu au asistat la discursul susţinut de premierului Chinei. Cei doi miniştrii au părăsit Parlamentul după ce au constatat că nu mai au loc la prezidiu, pentru a asista la alocuţiunea şefului executivului de la Beijing.

Parlamentul României a devenit prea mic pentru miniştrii cabinetului Ponta. Doi dintre miniştri care au ajuns la acorduri importante cu delegaţia chineză aflate zilele acestea la Bucureşti s-au trezit în situaţia de a nu putea asista la importantul moment al discursului premierului Chinei, Li Keqiang, în Parlamentul României, notează RomâniaTV.net.

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, şi Ramona Mănescu, ministrul Transporturilor, s-au trezit că nu mai au loc la prezidiu, pentru a asista la discurs, toate fotoliile fiind ocupate. Cum nu s-a găsit nicio soluţie în timp util pentru ca aceştia să se aşeze undeva, cei doi au părăsit nemulţumiţi sala de plen în care Li Keqiang a ţinut discursul.

Din sala de plen, Daniel Constantin şi Ramona Mănescu au mers în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, unde au reclamat situaţia nefirească. Surse parlamentare au declarat pentru România TV că ministrul Daniel Constantin a spus că este inacceptabil ca la un eveniment de o asemenea amploare să nu fie deliminat exact locul fiecărui ministru. În cele din urmă, vâzând că nu se poate rezolva nimic, cei doi miniştri au părăsit Parlamentul.

Situaţia Ramonei Mănescu şi a lui Daniel Constantin nu este însă singulară. Altor trei miniştri nu li se puseseră scaunele la prezidiu, însă în cele din urmă situaţia acestora s-a rezolvat.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ