Parlamentul European votează azi eliminarea tarifelor de roaming. Măsura ar putea intra în vigoare în 2015

| 18 mar, 2014

Deşi tarifele de roaming au scăzut foarte mult în ultimii ani ca urmare a deciziilor Comisiei Europene, plata serviciilor de comuncaţii la tarife speciale ar putea deveni istorie, scrie economica.net.

Azi se face un pas important în adoptarea unei decizii care va avantaja toţi cetăţenii Uniunii Europene care călătoresc în spaţiul comunitar prin eliminarea tarifelor de romaing. Parlamentul European votează în comisia de industrii eliminarea tarifelor de roaming pentru cetăţenii europeni care călătoresc în spaţiul comunitar.

Reprezentanţii Parlamentul European au declarat pentru economica.net că se  doreşte eliminarea acestor tarife începând cu data de 15 decembrie 2015, dar aceasta dată depinde de consultările ulterioare cu consiliul de miniştri ai telecomunicaţiilor din ţările membre ale Uniunii Europene.

Citeşte mai multe pe economica.net.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ