Partidul Conservator va organiza un marş împotriva căsătoriilor între persoane de acelaşi sex

| 16 apr, 2013

Partidul Conservator se opune căsătoriei între persoanele de acelaşi sex şi va organiza un marş pentru "familia creştină", ca răspuns la ideea iniţierii unui proiect de lege care să reglementeze parteneriatul civil între homosexuali.

"Marşul Tăcerii pentru Familia Creştină" va fi organizat la începutul lunii viitoare, se arată într-un comunicat de presă.

"Normalitatea începe de la familie - definită în sensul ei creştin şi fecund biologic. Partidul Conservator îşi propune să aşeze la temelia valorilor sale respectul şi grija pentru familie", cred conservatorii, citaţi de Mediafax.

Marşul Tăcerii ar urma să se desfăşoare în jurul Patriarhiei Române. Totodată, voluntarii PC din organizaţiile de tineret, femei şi seniori vor strânge semnături pentru păstrarea familiei creştine

Vineri, deputatul USL, Remus Cernea, a declarat că doreşte să iniţieze un proiect de lege prin care să reglementeze căsătoriile între persoanele de acelaşi sex.

În replică, liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, a comentat că nu are "absolut nimic" să le reproşeze homosexualilor, pe care îi consideră "doar nişte oameni bolnavi".

Asociaţia Accept, organizaţie nonguvernamentală care apără drepturile homosexualilor, a cerut  Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării şi Partidului Naţional Liberal sancţionarea lui Puiu Haşotti pentru declaraţiile sale pe care membrii asociaţiei le califică drept "scandaloase".

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ