Partidul lui GEOANĂ şi VANGHELIE vrea alianţă cu PNL-ul lui GORGHIU şi BLAGA

| 17 mar, 12:35

Președinte Partidului Social Românesc (PSRO), Mircea Geoană, le-a transmis, marți, o scrisoare publică co-președinților PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, privind decizia PSRO de a constitui un grup comun de lucru PNL-PSRO și un calendar de consultări formalizate între cele două formațiuni.

Mircea Geoană punctează în scrisoare că  „fiecare zi în plus cu Victor Ponta la Palatul Victoria compromite șansa României de a avea un adevărat nou început și că PNL și PSRO au obligația de a permite ca această șansă pentru România și pentru români să nu fie irosită”.

Iată scrisoarea integrală:

„Doamnei Alina GORGHIU, co-președinte PNL
Domnului Vasile BLAGA, co-președinte PNL

Stimați colegi,

Timpul nu mai are răbdare cu noi. Evoluțiile interne și internaționale cer în mod imperios o Românie puternică, înarmată cu un nou model politic și instițutional, cu un model economic și social regândit. Pe scurt, un Nou Proiect de Țară, pe care 91 la sută dintre cetățeni ni-l cer și pe care votul din 16 noiembrie îl face posibil.

Citeşte şi: Ludovic Orban îi ia apărarea lui Vanghelie: Dacă începe să vorbească s-ar putea ca mulţi să nu se simtă bine

O nouă regulă a jocului nu poate fi realizată cu oameni care practică în mod grosolan și perseverent corupția la nivel înalt și proasta guvernare. Un nou Proiect de Țară are nevoie de o nouă majoritate: în societate, în Parlament și de un parteneriat între Președintele României și un nou Guvern. Fiecare zi în plus cu Victor Ponta la Palatul Victoria compromite șansa României de a avea un adevărat nou început. Partidele noastre au obligația de a permite ca această șansă pentru România și pentru români să nu fie irosită.

Un Nou Proiect de Țară nu poate fi realizat fără ca Stânga și Dreapta să își aducă propria viziune și valori la acest proiect comun, bazat pe o nouă regulă a jocului în politică, economie și societate, fundamentată pe cinste, competență și patriotism.

Biroul Național de Conducere al Partidului Social Românesc a analizat și identificat atât elementele de convergență, cât și de diferențiere dintre programul PSRO și Programul de Guvernare prezentat recent în spațiul public de PNL și a decis demararea de consultări instituționale pe marile teme politice, economice și sociale între PSRO și PNL.

Din această perspectivă, vă propunem constituirea unui grup comun de lucru PNL-PSRO și a unui calendar de consultări formalizate între formațiunile noastre.

Cu stimă,

Mircea GEOANĂ
Președinte PSRO”, se arată în scrisoarea lui Mircea Geoană.

PSRO s-a format la iniţiativa lui Mircea Geoană şi Marian Vanghelie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 mar, 18:25
Alexandru Valeriu Pantelimon
Este corecta solicitarea prostovanului care dorste sa ingroase numarul de penali din actualul pdl -cosmetizat sub numele de pnl si el plin de corupti (au dat in guvenul USL cei mai multi ministri compromisi )

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ