Partidul Monicăi Macovei își retrage susținerea pentru Ciprian Ciucu la Primăria Capitalei

| 20 apr, 16:27

Partidul M10, condus de Monica Macovei, a anunțat că își retrage susținerea pentru candidatura lui Ciprian Ciucu la Primăria Capitalei, din cauza negocierilor pe care acesta le poartă cu PNL. Ciprian Ciucu a transmis paridului M10 că negociează cu național-liberalii în vederea intrării în PNL.

M10 a precizat, într-un comunicat remis redacției, că ar fi înțeles dacă Ciprian Ciucu ar fi primit susținerea altor partide ca independent, dar „nu poate fi de acord cu negocieri pentru a deveni membru PNL”.

„M10 Bucureşti a decis să retragă susținerea pentru candidatura domnului Ciprian Ciucu pentru funcția de primar al Capitalei, din cauza negocierilor pe care acesta le poartă cu PNL în vederea unei posibile intrări în PNL, intenție pe care a recunoscut-o public şi pe care ne-a comunicat-o. Fidel principiilor sale, M10 încurajează și susține candidaturile independente, dar nu poate fi de acord să susțină un membru PNL pentru nicio funcție publică în București sau un candidat care nu are nicio problemă să devină membru PNL. M10 ar fi putut înțelege ca dl. Ciucu să fie susținut și de alte formațiuni politice ca independent, dar nu poate fi acord cu negocieri pentru a deveni membru PNL”, conform comunicatului M10.

De asemenea, M10 a subliniat că va continua să strângă semnături pentru Consiliul General al Primăriei Municipiului București.

„M10 consideră cu tărie că îndepărtarea partidelor vechi de la putere și înlocuirea acestora, în timp, cu partide politice noi și curate reprezintă singura șansă de a îmbunătăți viața românilor. M10 Bucureşti va continua strângerea de semnături pentru Consiliul General al Primăriei Municipiului București”, se arată în comunicatul M10.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 ian, 00:15
OffedRabe
lasix and trazodone together
I question this, because of the 5 positive ovulation predictor tests lasix water pill side effects Diana Driscoll has a complex theory about the interrelationship between POTS, IIH, and EDS

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ