Păţania TERIBILĂ a unui român. A confundat CUREAUA cu ŞARPELE şi a fost muşcat de o viperă

| 08 sep, 2014

Un bărbat din localitatea constănţeană Băneasa a fost transportat cu elicopterul SMURD la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţen, după ce a fost muşcat de o viperă.

Medicii au reuşit să-l stabilizeze, după ce i-au administrat tratamentul de urgenţă şi vaccinul antiviperin. Victima are 50 de ani şi se poate considera extrem de norocoasă că a scăpat cu viaţă, în condiţiile în care veninul de viperă poate ucide în cinci ore de la inoculare. Totuşi, moartea cauzată de muşcătura unei vipere survine în cazuri rare, scrie replicaonline.ro.

Acest şarpe atacă doar dacă este provocat. Bărbatul le-a povestit medicilor constănţeni faptul că se afla pe câmp în momentul în care a fost muşcat. Deşi l-a zărit în iarbă, constănţeanul a confundat şarpele veninos cu o curea.

Aşa se face că bărbatul a dat cu mâna prin locul respectiv şi, instantaneu, a simţit o arsură puternică la braţul drept. Şi-a dat seama că a fost muşcat de un şarpe, dar nu s-a panicat. A băgat vipera într-un recipient de plastic, s-a dus acasă, a sunat la 112, iar apoi le-a arătat-o medicilor. Bărbatul ghinionist a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital unde a primit îngrijiri medicale de urgenţă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ