Patronul Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, audiat la poliţie pentru abuz în serviciu

| 29 iul, 2013

Patronul Pandurii Târgu Jiu, audiat la poliţie. Marin Condescu dă explicaţii într-un dosar în care este acuzat de instigare la abuz în serviciu, cu un prejudiciu de 1,6 milioane de lei, informează România TV.

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu şi al Federaţiei Naţionale din Energie, Marin Condescu, a fost audiat la sediul IPJ Gorj, potrivit RTV.net.

Poliţiştii au în derulare o anchetă legată de o cesiune de creanţe în valoarea de 1,6 milioane de lei între fosta Societate Naţională a Lignitului Oltenia, clubul Pandurii Târgu Jiu şi o firmă din Bucureşti care emite tichete de masă.

Marin Condescu susţine că acuzaţiile sunt nefondate şi că acel acord de cesiune de creanţe este perfect legal, însă, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, documentul ar fi fost falsificat.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 aug, 2013
pensionar
NU VA PATI NIMOC.Ban la ban trage ,paduche, la paduche.Este ceva corecyin tara????NU, NU, NU.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ