Paul Gancea, patron Colectiv: Doi pompieri au venit în control la club în 2014

| 03 noi, 17:57

Paul Gancea, unul dintre acţionarii clubului Colectiv, susţine că, la sfârşitul anului 2014, două persoane care au spus că sunt de la pompieri au venit la club şi au întocmit un dosar privind normele de siguranţă, transmite Agerpres.

În referatul întocmit de procurori se află şi declaraţia dată de Paul Gancea, în cadrul audierii acestuia la Parchetul General. 

"Din punctul meu de vedere, aveam toate avizele şi autorizările necesare pentru funcţionarea societăţii. În anul 2014, atunci când am intrat eu în club, în perioada octombrie-noiembrie, două persoane care au spus că sunt de la pompieri şi de la PSI au venit la firma noastră şi ne-au întrebat dacă avem documentul în baza căruia putem funcţiona, ulterior, tot aceştia ne-au întocmit dosarul. Dosarul acesta este la mine la birou. Biroul îl am lângă clubul Colectiv. Biroul meu se află în incinta fabricii, perete în perete cu clubul Colectiv. Din câte am văzut, în dosar sunt norme de siguranţă, un plan de evacuare în caz de incendiu. Aceste documente sunt realizate în numele lui Mincu Costin şi sunt semnate de el", le-a spus Gancea procurorilor. 

Întrebat cum se numeau persoanele care s-au prezentat ca fiind pompieri, Gancea a spus că "Tonia Radu şi un băiat George", însă aceştia nu erau în uniformă şi nici nu s-au legitimat. 

"Aceste persoane au ajuns la noi pentru că vizitau fabrica. Ne-au recomandat să acoperim o gaură din perete şi să schimbăm un extinctor. Nu ne-au întrebat dacă aveam autorizaţie. Le-am explicat că în sală au loc concerte live", a spus Paul Gancea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ