CTP, despre tragedia de la Colectiv: A fost un atentat terorist. CINE sunt TERORIȘTII

| 02 noi, 22:31

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu compară tragedia din Clubul Colectiv de vineri seară, soldată cu moartea a 31 de tineri şi rănirea altor 180 de persoane, cu un atentat terorist, în care "teroriştii" sunt autorităţile iresponsabile.

"Ce s-a întâmplat în România acum, în acest club este un atentat terorist, are toate aspectele unei astfel de acţiuni", a declarat Cristian Tudor Popescu.

"Dacă o organizaţie teroristă ar fi dorit un atentat, cam aşa l-ar fi făcut, plasând substanţe inflamabile explozive, într-un spaţiu închis, cu mulţi tineri, dacă vroia să obţină un astfel de efect de teroare în rândul populaţiei civile. În România există acum nişte bombe, la figurat şi la propriu după cum am constatat, în aceste aşa- zise cluburi...", a declarat CTP într-o emisiune TV.

CT Popescu a subliniat că este important ca, după tragedia din Colectiv, să existe consecinţe din punct de vedere al responsabilităţii.

"Acum asistăm, în vreme ce oamenii se duc şi oferă sângele, pielea, să dea ce are fiecare ca să ajute pe cei aflaţi în pragul morţii, în spitale, în acest timp, domnii din administraţie nu au altă preocupare decât să se ascundă ca şobolanii. Primăria sectorului 4 a delarat că nu are nicio treabă, ISU n-are nicio treabă, nimeni din guvern nu are nicio treabă. Cine e responsabil dintre autorităţi?", a mai spus CTP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ