UMILINŢĂ FĂRĂ MARGINI pentru părinţii unui tânăr care s-a stins în incendiul din Capitală

| 03 noi, 11:07

Părinţii unuia dintre tinerii care şi-au pierdut viaţa vineri noapte, în tragedia din clubul Colectiv, au trăit una dintre cele mai mari umilinţe posibile în momentul în care au ajuns la Bucureşti pentru a ridica trupul neînsufleţit al fiului lor.

 

Citeşte şi: Mărturie REVOLTĂTOARE a unei supravieţuitoare de la Colectiv: Lumea trebuie să ştie adevărul. Cei de la 112 NU ne-au crezut

În vârsta de 26 de ani, Valentin Fieraru este născut în localitatea Bilcesti–Selari din judetul Arges, însă locuia în București și lucra ca barman chiar în clubul Colectiv.

Vineri noapte, ghinionul a făcut ca tânărul să se afle la locul de muncă și, din nefericire, a murit în momentul în care incendiul a pornit.

Duminică seara, părinții lui au sosit în Bucuresti pentru a-i ridica trupul neinsufletit. Oamenii au mers la INML, unde au avut parte de o umilință în adevaratul sens al cuvântului. Inițial, li s-a spus ca sicriele vor fi gratuite și că Guvernul va suporta toate cheltuielile de înmormântare.

Fals! Părinţii lui Valentin s-au văzut nevoiţi să scoată din buzunar 1.700 de lei, bani pe care nu îi aveau şi pe care i-au împrumutat de la o cunoştinţă. Asta nu e tot! Cei doi s-au văzut nevoiţi să ofere şi o „atenţie” angajaţilor de la INML care au spălat trupul fiului lor.

Coşmarul, umilinţă şi bătaia de joc aveau să continue şi luni dimineaţă. Întorşi în satul Bilcesti–Şelari, părinţii barmanului s-au lovit de refuzul categoric al preotului, acesta refuzând să-l îngroape pe Valentin. Motivul? Nu aveau banii necesari pentru slujba de înmormântare. Din fericire, în ajutorul lor a sărit patronul tatălui lui Valentin, care a plătit pentru cele necesare. Mai mult, acesta a trimis câţiva bărbaţi, care au săpat groapa, pentru că familia să nu fie nevoită să plătească şi pentru asta, potrivit stirileprotv.ro.

Citeşte şi: Tragedia de la Colectiv: Biserica Catolică îi DĂ o LECŢIE USTURĂTOARE Patriarhului Daniel

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 noi, 16:32
cristian
minciuni
de ce dati informatii false ? s-a demonstrat faptul ca , cel putin in privinta inmormantarii, preotul nu a cerut absolut nimic. ar trebui sa fiti inchisi si voi la cat rau produceti societatii prin marsaviile pe care le publicati
03 noi, 13:08
valo
ortodoxia
homosexualitatea ,preoti femei ,casatorii intre homosexuali , pedofilie , este acceptul bisericii catolice si acuzele ei ..deci de ce nu ar fi prezenta pentru a demonstra ca biserica ortodoxa e mai rea decit ei la acest eveniment care nu s-a intamplat la comemorarea Nasterii Domnului sau Pastelui, Dumnezeu sa-i ierte pe toti si sa aiba grija de sufletele lor ! iar Bisericile si politicienii sa -si revizuiasca strategiile de hipnoza in masa caci se ajunge la revolta ! iar voi sclavilor incercati sa ganditi si nu arucati vina pe nimeni!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ