Propunere ŞOC a lui Traian Băsescu: Soluţia este finanţarea acestor cluburi, la fel ca la prima casă

| 03 noi, 09:16

Fostul preşedinte Traian Băsescu consideră că prima reacţie a autoriăţilor de a închide cluburile este greşită. Tineretul are nevoie de cluburi, susţine Traian Băsescu.

„Tineretul are nevoie de cluburi.

Prima reacţie a autorităţilor este să le închidă. Greşit. Plecând de la comanda socială ele trebuie să existe. Soluţia este finanţarea modernizării acestor cluburi cu credite garantate de stat, la fel ca la prima casă. Dacă le vom închide cluburile ce alternativă dăm tinerilor pentru petrecerea sfârşitului de săptămână mai ales iarna? Credeţi că vor umple sălile de teatru?

Citeşte şi:  Guvern: ISU va putea închide cluburile cu probleme. Amenzile vor ajunge la 100.000 de lei

Nu vreau să-mi imaginez cât de riscante ar fi nişte cluburi clandestine.

Sunt convins că Guvernul României poate da o soluţie inteligentă pentru prezent şi viitor. Tinerii au nevoie de cluburi”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 noi, 11:51
El Condor
Termoizolare
Cu "izolarea termica" legiferata pe timpul "domniei cameleonului pirato-fermer pentru blocurile de locuinte " Acest animal (cpf) stie cate victime si ce pagube se pot produce la blocurile astfel "captusite cu mucava" ? In aceste cazuri, pompierii, ISU si ceilalti "avizanti" sunt de acord cu legea si, mai ales cu "materialele" ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ