Primăria Sibiu nu are autorizaţie de securitate la incendiu. Șeful ISU: I-am amendat și anul trecut, și anul acesta

| 02 noi, 21:45

Sediul Primăriei Sibiu din Piața Mare nu are din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu autorizația de securitate la incendiu. Șeful ISU Sibiu, col. Cosmin Balcu spune că instituția a fost amendată și anul trecut, și anul curent din acest motiv, informează publicația locală Turnul Sfatului.

„Primăria nu are această autorizație. Noi am sancționat-o și anul trecut și anul acesta, dar nu au făcut nici un demers. Nu puteam să-i închidem, pentru că nu aveam legea până acum. Acum se va elabora un alt text și atunci putem închide activitatea. Am aplicat legea în vigoare. Amenda e de la 20 de mii de lei, până la 50 de mii de lei, dar asta numai până la 1 august, anul acesta. Până la 1 august, amenzile au fost puțin mai mici, până la 5.000 de lei”, a declarat Cosmin Balcu.

Citeşte şi:  Care sunt cele mai PERICULOASE cluburi din București


Surse apropiate Primăriei Sibiu susțin că în ilegalitate se află și sediul Primăriei de pe Bulevardul Victoriei, dar și mai grav, că în această situație sunt mai multe licee, școli și grădinițe din municipiu. Aceleași surse spun că probleme la sediul clădirii din Piața Mare ar fi la mansardă, unde mai multe spații nu au geamuri și la subsol, unde în loc de spații de servicii s-a amenajat arhiva instituției.



loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ