Paul Stănescu: Românii nu trebuie să aştepte nimic de la Guvern; Cîţu e plecat în campanie

| 09 iul, 18:35

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, afirmă că românii ''nu trebuie să aştepte nimic'' de la Guvern în următoarele luni, pentru că, până pe 25 septembrie, premierul Florin Cîţu este plecat "în campanie".

"Se ocupă doar de problemele liberalilor cu carnet de partid. Alegerile zgomotoase din PNL au devenit prioritare, nu guvernarea. Se vede deja mare şef la PNL şi l-a şi zburat pe anonimul ministru de Finanţe pedelist pentru că n-a umblat la pungă să mituiască primarii liberali. Dacă mai are vreo urmă de bun simţ, premierul Cîţu ar trebui să-şi ia concediu până la Congresul PNL. Să-şi delege atribuţiile şi să nu implice tot Guvernul în lupta lui politică. Foloseşte resursele guvernamentale pentru plimbări pe la congresele filialelor judeţene ale PNL. Să-şi facă campanie pe banii lui, nu pe banii românilor!", a afirmat, vineri, Stănescu într-un comunicat de presă.

Acesta susţine că guvernarea lui Florin Cîţu "vibrează de (...) incompetenţă şi aroganţă liberală", iar premierul "se laudă că face, dar doar se preface".

"Cele mai recente 'reuşite' ale lui Cîţu sunt, într-adevăr, fantastice. 1. Ne-a făcut de râs în toată Europa cu Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. De bine ce a fost scris, Comisia Europeană nu a considerat că trebuie adoptat acum. Abia la toamnă. 2. A abandonat campania de vaccinare pentru campania internă din PNL. Nu a atins niciun obiectiv stabilit. România este codaşă la vaccinare, românii vor avea de suferit din toamnă. 3. A amanetat viitorul românilor. Recent, a împrumutat încă 3 mld. de euro. România a depăşit un prag al datoriei publice de 50% din PIB şi merge accelerat spre 55%, efectul previzibil fiind îngheţarea tuturor cheltuielilor sociale. Pe ce se duc, însă, toţi aceşti bani? 4. S-a lăudat că avem 7% creştere economică. Dar în buzunarele cui se simte această creştere economică? Dacă economia duduie din nou, de ce nu măreşte pensiile şi alocaţiile? 5. Starea de alertă a fost prelungită, din nou. De ce? Nu s-a lăudat Iohannis că a oprit pandemia?", a adăugat Stănescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ