PC: Antonescu a invitat la discuţii senatori conservatori încercând să-i convingă să treacă la PNL

| 01 mar, 2014

Partidul Conservator susține că liderul PNL Crin Antonescu i-a invitat la discuții pe unii senatori ai PC, sperând să îi convingă să se alăture liberalilor.

"Partidul Conservator a luat notă de comunicatul dat publicităţii astăzi de către PNL, în care se fac precizări referitoare la aşa-zise încercări de racolare a unor liberali de către PSD. Citind comunicatul, am constatat, culmea ironiei, că liderii PNL incriminează practici pe care ei înşişi le aplică, fără menajamente, în încercarea de a racola senatori conservatori", se arată într-un comunicat al PC.

PC susţine că Antonescu "i-a invitat la discuţii pe unii senatori ai PC, în încercarea de a-i convinge să se alăture PNL".

"Din păcate pentru domnia sa, cunoscându-se de acum modul în care îşi respectă cuvântul dat, invitaţia sa a rămas fără răspuns din partea respectivilor senatori PC. Mulţumim colegilor noştri că nu au căzut în acest joc al domnului Antonescu şi că ne-au adus la cunoştinţă acest fapt regretabil. În mod normal, ar trebui ca domnul Antonescu să îşi ceară scuze pentru acest demers", se mai arată în comunicat.

PNL acuză PSD că a trasat sarcini fiecărei filiale social-democrate să racoleze cel puţin câte un parlamentar liberal, precizând că aceste informaţii au fost confirmate de reprezentanţi ai PNL care au fost contactaţi în acest sens.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ