PDL cere retragerea bugetului pe 2014 din dezbaterea parlamentară

| 11 noi, 2013

PDL nu va vota proiectul de buget pe 2014 şi va prezenta în această săptămână o moţiune simplă prin care va cere retragerea documentului din dezbaterea parlamentară, a declarat, astăzi, liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga, înainte de de şedinţa BPN al partidului.

"Noi nu-l vom vota. Mai mult, o să iniţiem o moţiune pe care o vom prezenta săptămâna aceasta pe tema involuţiei economice, pe tema creşterii fiscalităţii, în care vom cere chiar retragerea bugetului", a declarat Vasile Blaga, întrebat dacă democrat-liberalii susţin bugetul pe 2014.

Totodată, Blaga a afirmat că PDL îşi doreşte ca PSD şi PNL să rămână împreună în USL pentru a răspunde pentru toate promisiunile neonorate din campania electorală.

"Sunt problemele interne ale USL pe care nu le mai pot ascunde sub preş. Tensiunile sunt cu atât mai mari, cu cât liberalii, iată, capitulează în faţa PSD-ului şi vin cu cea mai proastă construcţie bugetară. Criticată de absolut tot mediul de afaceri, că discutăm de Camera de Comerţ Româno-Americană, de Asociaţia Investitorilor Români, de Consiliul Fiscal, de cine doriţi dumneavoastră, nimeni nu este mulţumit de această construcţie propusă de acest premier, Ponta-Zapciul. Pune taxe peste tot ce mişcă în ţara asta. Nu are niciun fel de intenţie de a reduce presiunea fiscală, de a reduce inflaţia, de a reduce, mai ales, această grea apăsare pe tot mediul de afaceri care este a treia fiscalitate pe forţa de muncă din Europa", a declarat preşedintele PDL, citat de Agerpres.

Vasile Blaga a adăugat că PDL îşi doreşte ca PSD şi PNL să rămână împreună. "Ei se ceartă, eu mă rog să rămână împreună, să treacă împreună şi peste iarnă ca să răspundă împreună pentru toate minciunile din campania electorală, toate promisiunile neonorate din campania electorală. Asta îşi doreşte PDL", a mai declarat liderul democrat-liberalilor. 

Premierul Victor Ponta a afirmat duminică seară la Antena 3 că, dacă preşedintele liberalilor, Crin Antonescu, va continua să vorbească "de rău" Partidul Social Democrat, acesta riscă să piardă susţinerea liderilor social-democraţi locali la alegerile prezidenţiale din 2014.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ