Percheziţii DIICOT de amploare. Un prefect, vizat de anchetă

| 27 ian, 11:14

Procurorii DIICOT efectuează, miercuri, percheziții în mai multe locații din Reșița la firme bănuite de evaziune fiscală, iar printre persoanele vizate s-ar afla și prefectul județului Caraș-Severin, Nicolae Miu Ciobanu, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

50 de percheziţii au loc în judeţul Caraş-Severin pentru destructurarea unei reţele suspecte de evaziune fiscală. De asemenea, au loc percheziţii în alte 16 judeţe din ţară, printre care Timiş, Cluj, Constanţa şi Sibiu.

Este urmărită o grupare care a adus statului un prejudiciu de 24 milioane de lei, spun anchetatorii, iar printre cei vizaţi de anchetatori se află chiar prefectul judeţului Caraş-Severin, Miu Nicolae Ciobanu, care a fost instalat în funcţie înainte de sărbători de către guvernul Cioloş.

Funcţionarul public ar fi implicat în acţiunile unei reţele care folosea celebra metodă "factura". Administratorii introduceau facturi fictive pentru a diminua baza impozitabilă şi astfel plăteau mai puţin la stat, transmite Digi24.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ