Percheziţii în Gorj, Vâlcea şi Mureş la persoane bănuite de furturi din locuinţe. Şase persoane vor fi audiate

| 28 ian, 08:59

Ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale din Gorj, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, efectuează joi dimineaţa 21 de percheziţii domiciliare în judeţele Gorj, Vâlcea şi Mureş, la mai multe persoane bănuite de furturi din locuinţe, transmite Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul IPJ Gorj, poliţiştii specializaţi în combaterea infracţiunilor judiciare, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, efectuează 21 de percheziţii domiciliare la persoane care ar fi comis mai multe furturi pe raza judeţului Gorj. 

"Din cercetări a reieşit faptul că persoanele în cauză, în perioada decembrie 2015 - ianuarie 2016, ar fi comis şase furturi din locuinţe aflate pe raza municipiului Târgu-Jiu şi a localităţilor învecinate. Prejudiciul creat prin această activitate infracţională este de aproximativ 250.000 de lei. Poliţiştii vor pune în aplicare 6 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul poliţiei, pentru audieri", se menţionează în comunicat. 

Acţiunea este desfăşurată cu sprijinul poliţiştilor inspectoratelor de poliţie Mureş şi Vâlcea şi a altor structuri din cadrul poliţiei Gorj. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ