Percheziţii la persoane bănuite de înşelăciune prin metoda Câştig. 11 victime ar fi fost păgubite cu 150.000 de lei

| 03 noi, 09:06

Peste 30 de polițiști prahoveni efectuează, marți dimineață, percheziții domiciliare în București, Argeș și Dâmbovița la persoane bănuite de înșelăciune prin metoda 'câștig'. Surse judiciare declară că cei bănuiți în cauză foloseau calități oficiale mincinoase, între care aceea de șefi de Poliție.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Prahova, anchetatorii efectuează în acest dosar șapte percheziții pe raza municipiului București, a municipiilor Pitești și Mioveni, din județul Argeș, și a localității Potlogi din județul Dâmbovița, nouă persoane urmând a fi aduse cu mandat la audieri.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit că, în perioada iulie-octombrie a acestui an, persoanele bănuite, folosindu-se de calități oficiale mincinoase, ar fi înșelat 11 persoane cu suma totală de peste 150 000 de lei, relatează Agerpres.

Surse judiciare au declarat că cei bănuiți în cauză pretindeau că sunt șefi de Poliție, notari publici sau avocați.

Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal instrumentat de Biroul de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei și Patrimoniului al Poliției municipiului Ploiești, iar la percheziții participă și jandarmi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ