PERFORMANŢĂ: Un deputat PNL, dat pentru a doua oară afară dintr-o emisiune TV

| 06 noi, 2014

Deputatul PNL Mihaita Calimente a fost dat afara din platoul Antenei 3, miercuri seara, de realizatorul emisiunii, Razvan Dumitrescu, dupa ce a facut anumite comentarii la adresa moderatorilor de televiziune din Romania.

Subiectul care se discuta la momentul respectiv se referea la organizarea dezbaterilor electorale in care urmeaza sa se confrunte cei doi finalisti ai alegerilor prezidentiale, Victor Ponta si Klaus Iohannis. Astfel, in timp ce Ponta a facut o lista de televiziuni si a propus anumite zile in care sa aiba loc dezbaterile, Klaus Iohannis a acceptat invitatia adresata de rectorul Universitatii de Vest din Timisoara.

Mihaita Calimente a incercat sa sustina la Antena3 ideea ca dezbaterea electorala trebuie sa aiba loc la Timisoara, dar si in alte orase mari din tara (Iasi, Cluj si Bucuresti).

"Mai avem putin si cerem arbitraj la Curtea Europeana de Justitie, sa ne dea aia o sala sa facem dezbaterea in Romania. E hilar", i-a dat replica moderatorul emisiunii, Razvan Dumitrescu.

A urmat o disputa la finalul careia deputatul PNL, care este si presedintele Comisiei de control al SIE, a fost dat afara din emisiune, in direct:


Dumitrescu: A, deci puneti acum si conditii de moderator, insemnand ca e democratic intr-o tara ca politicienii sa-si aleaga moderatorii. E tare de tot, domnu' Calimente

Calimente: E normal...moderatorii nostri sunt ca moderatorii anglo-saxoni?

Dumitrescu: Dumneavoastra care vorbiti de vest aveti maniere de Coreea de Nord

Calimente: Dumneavoastra aveti problema asta si imi aduc aminte cat v-am admirat atunci cand l-ati pus la punct pe dl Basescu, iar acum nu mai sunteti subiectiv (numele emisiunii, n.r.), acum sunteti partinitor

Calimente: Daca dumneavoastra imi arati vreun moderator din vest care isi bate joc de un invitat..

Dumitrescu: Va rog sa parasiti imediat platoul!

Calimente:... si ii toarna galeti de laturi in cap...

Dumitrescu: Acum, in acest moment, va rog sa parasiti platoul! Ne aduceti niste acuzatii nefondate

Calimente (iesind din studio): Asta e democratia pe care o aduce Ponta in Romania

Nu este pentru prima data cand Calimente pateste asa ceva. In luna august, el a fost dat afara in direct din studioul unei emisiuni moderate de Andreea Cretulescu la Romania TV, jurnalista acuzandu-l ca este lipsit de bun simt.


 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ