Un deputat PNL a agresat verbal un tânăr: Hai sictir, nesimţitule!

| 11 noi, 2014

Limbajul politicienilor este unul mieros de obicei, mai ales in perioadele electorale. Pentru unii insa, odata ajunsi in pozitia dorita, respectul pentru cetateni dispare.

Dupa ce s-a facut de ras in repetate randuri, demonstrand ca nu da doi bani pe baimareni si maramureseni, deputatul PNL Mircea Dolha a atacat virulent un tanar baimarean, pe o retea de socializare, potrivit emaramures.ro. Culmea, tanarul este unul dintre cei care l-au sustinut pe deputat in campania electorala din 2012. Intr-o conversatie cu fostul presedinte al Clubului Elevilor Liberali din Maramures, Mircea Dolha si-a dat arama pe fata. L-a jignit pe tanar folosind un limbaj suburban si catalogandu-l drept "loser", "nesimtit", "frustrat" si "mincinos".

Contactat de reporterii Emaramures, deputatul Dolha spune ca nu il cunoaste pe tanarul pe care l-a atacat la nivel verbal, desi din dialogul celor doi reiese clar ca se stiu.

Iata reactia deputatului Mircea Dolha la o postare pe care Cristian Dumitru Opris a facut-o publica pe pagina sa personala de socializare. Precizăm că greşelile de scriere aparţin autorului.

"Am ajuns in Baia Mare azi si n-am impartit bani la niciun tanar asa ca, hai sictir! (...) Ai ramas un nesimtit care se supara cand este atentionat ca nu este frumos sa distribui minciunile lui Kake (...) De ce minti ca am fost la toate partidele cand stii ca PNL este al treilea partid la mine daca adun si cele trei luni la UNPR in toata activitatea mea politica de 15 ani? De ce distribui minciunile lui kake? De ce minti ca m-ai ajutat in campanie? De ce ai deja doua partide si nu faci politica decat de putin timp, eu am totusi 15 ani? De ce esti un looser in politica si in viata de zi cu zi dar si in politica fiidc doar un frustrat reusit?", i-a scris Mircea Dolha lui Cristian Dumitru Opris, supărat că acesta a indraznit sa il deconspire ca fiind "regizorul" actiunii de huiduire a lui Victor Ponta in Baia Mare, scrie emaramures.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ