CRIN ANTONESCU rupe tăcerea în privinţa lui IOHANNIS: Nu se poate baza pe sprijinul meu

| 09 noi, 2014

Crin Antonescu rupe tăcerea cu exact o săptămînă înaintea turului decisiv şi îi dă lovitura finală lui Klaus Iohanis: nu îl susţine în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.

„Nu putem să fim PNL şi să cântăm verde-nrourat. Nu merge!. Ori una, ori alta”, explică fostul prezidenţiabil al liberalilor, aluzie la imnul  lui Băsescu.  Declaraţiile au fost făcute pentru jurnaliştii de la PSNews. 

Klaus Iohannis declara zilele trecute că a discutat la telefon cu Crin Antonescu şi că e convins că acesta îl susţine şi îl votează. 

Declaraţiile lui Antonescu îl contrazic însă. „Nu e o relaţie de conflict, nu e nici o relaţie apropiată, în sensul că eu nu particip la actualul proiect. Asta nu înseamnă că am ceva împotrivă să iasă preşedinte”, a spus fostul preşedinte al Senatului.

„În toţi aceşti ani, dintre care câţiva petrecuţi cu Klaus Iohannis şi luând câteva decizii importante prin consultare apropiate cu Klaus Iohannis, eu şi cei din PNL am dus nişte bătălii pentru o cauză în care am crezut. În proiectul şi discursul lui Iohannis, inclusiv cu privire la întâmplările din 2012, anumite concepte şi realităţi din politica românească sunt schimbate. Pentru mine nu s-au schimbat”, a adăugat Crin Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 noi, 2014
Doru
Vot
Eu il votez pe Victor Ponta. Si ce daca fura impreuna cu Dragnea si restul, iar tara se duce de rapa si pleaca toti afara ca nu mai au unde sa lucreze aici? Important e sa mareasca ajutorul social, pensiile si alocatiile. Nu fiti prosti sa il votati pe Iohannis, ala va pune la munca, nu ati auzit ce zice, ca aduce investitori sa faca fabrici! Cine e prost sa munceasca, cine nu, cu PSD sa traiasca!
10 noi, 2014
aurel
Esti terminat doru....o fi naspa daca vin investitori sa ITI faca locuri de munca...daca Ponta care a zis ca face 1 milion de Lm. nu a facut nimic????

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ