ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Pe cine au votat românii din penitenciare

| 10 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Premierul Victor Ponta a fost declarat câștigător în 92 din cele 100 de secţii de votare în care și-au exprimar dreptul la vot deţinuţii din penitenciarele din România, informează Știri pe Surse.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. În acest an au votat în primul tur al prezidenţialelor 21.000 de deţinuţi din cei aproape 32.000 cât sunt cazaţi în închisori, fiind organizate 100 de secții de votare pe lângă penitenciarele din România.

Astfel, în cele 45 de penitenciare şi spitale penitenciar din România Victor Ponta a ieșit pe primul loc în preferințele pușcăriașilor cu drept de vot. Numărul exact al deţinuţilor care l-au votat pe Ponta nu poate fi determinat pentru că voturile acestor au fost colectate cu urna mobilă și depuse, apoi, la o secţie din apropierea penitenciarului.

Însă, conform statisticii, Victor Ponta a câştigat 92 din cele 100 de secţii de votare în care au fost colectate voturile deţinuţilor. Klaus Iohannis a reuşit să îl învingă în opt astfel de secţii de votare.

La Jilava, Victor Ponta a luat de trei ori mai multe voturi decât Iohannis, acolo unde au votat 1299 de condamnaţi. În toată localitatea, Klaus Iohannis a primit 627 de voturi iar Victor Ponta a primit 1874 de voturi, restul voturilor fiind împărţite între ceilalţi 12 competitori.

Un alt exemplu, e cel de la Aiud, unde au votat şi 675 de persoane private de libertate. Rezultatele au fost în favoarea candidatului PSD, Victor Ponta, 56,17 la sută, în timp de Klaus Iohannis, reprezentantul ACL, a obţinut 25,22 la sută.

Din închisoare, Gigi Becali anunţă pe cine susţine în turul II al alegerilor prezidenţiale

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 noi, 2014
Dan
Q. E. D ! Simt ei cine-i de-al lor...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ