SONDAJ: Cum arată lupta dintre Ponta şi Iohannis pe ultima sută de metri. Diferenţa dintre cei doi

| 11 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 TURUL II. TVR a prezentat în cadrul Telejurnalului un sondaj realizat de compania de sondare Avangarde, realizat în perioada 7-9 noiembrie, pe un eșantion de 2000 de respondenți și cu o marjă de eroare de 2.2%.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. De asemenea, cei de la TVR au anunțat că vor realiza un sondaj de tip exit-poll în duminica alegerilor prezidențiale, cu ajutorul CURS-Avangarde.

În ceea ce priveşte preferinţele alegătorilor, sondajul arată că Victor Ponta ar primi votul a 54 % dintre cei intervievaţi iar contracandidatul său, Klaus Iohanis, 46 de procente, potrivit unei știri difuzată de TVR în cadrul Telejurnalului.

Peste 45 la sută dintre românii chestionaţi sunt foarte interesaţi de turul doi al alegerilor prezidenţiale. 37% au spus că sunt interesaţi. 11, puţin interesaţi, iar 6 la sută, deloc interesaţi de ceea ce se va întâmpla pe 16 noiembrie.

Mai mult de jumătate dintre respondenţi au spus că sigur vor vota duminică.

20 la sută au declarat că probabil vor merge la vot, iar 16 la sută nu s-au decis încă dacă îşi exprimă acest drept. Trei procente dintre cei chestionaţi spun că cel mai probabil nu vor merge să voteze, iar 4% declară că nu vor vota, potrivit celor de la TVR.

Lovitura de imagine pe care o pregăteşte Klaus Iohannis. Cum sunt implicaţi Băsescu şi Udrea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ