Cei doi prezidenţiabili, invitaţi luni seara la RomâniaTv. Klaus Iohannis nu a confirmat prezenţa

| 10 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Victor Ponta va fi prezent luni seară, de la ora 20,00, în studiourile România TV. În aceeaşi emisiune a fost invitat şi candidatul ACl, Klaus Iohannis, numai că până la acum doar Victor Ponta a confirmat prezenţa.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - TURUL II. Victor Ponta şi Klaus Iohannis sunt cei doi candidaţi care se vor confrunta în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale 2014.

Deşi ambele staff-uri de campanie susţin că doresc cel puţin o confruntare a celor doi candidaţi la prezidenţiale înainte de turul de scrutin din 16 noiembrie, până în prezent nu s-a ajuns la nicio înţelegere. Victor Ponta doreşte să participe la cele patru dezbateri televizate, anunţate imediat după primul tur, în timp ce Klaus Iohannis vrea o singură dezbatere pe teren neutru.

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea a declarat, la finalul discuţiilor de vineri, că Victor Ponta are patru invitaţii de la televiziuni - România Tv, B1 TV, Realitatea Tv şi Antena 3, pe care le va onora, însă Klaus Iohannis nu vrea să participe la niciuna dintre dezbateri.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014- TURUL II. De partea cealaltă, purtătorul de cuvânt al ACL, Alina Gorghiu, a declarat că alianţa îşi doreşte în continuare să aibă loc o dezbatere între Klaus Iohannis şi Victor Ponta.

Cine este Carmen Iohannis? Lucruri neştiute despre posibila "Prima Doamnă"

Gorghiu a arătat însă că echipa lui Ponta a venit cu "o propunere rigidă" - dezbateri la cele patru televiziuni, în timp ce propunerea ACL a fost o confruntare în mediul academic, universitar sau la nivel de Parlament, la care să aibă acces toată presa. În plus, echipa lui Iohannis a pus în discuţie şi ofertele celorlalte telviziuni, cum este TVR.

Şi Traian Băsescu a propus ca dezbaterea electorală dintre cei doi candidaţi, Klaus Iohannis şi Victor Ponta, să aibă loc la Palatul Cotroceni. Mai mult, şeful statului a precizat şi sala unde s-ar putea desfăşura confruntarea. Preşedintele susţine că locaţia dispune de tehnica necesară pentru preluarea dezbaterii de toate televiziunile dornice să transmită duelul dintre cei doi finalişti. De asemenea, fiecare candidat poate veni cu un număr de susţinători. Şeful statului mai precizează că, în perioada confruntării, el nu va fi prezent în Palatul Cotroceni.

În replică, Victor Ponta a spus că „nu apreciez faptul că preşedintele continuă să-l ajute pe Iohannis, nu e nimic rău în asta, dar cred că ar trebui să stea mai departe".

Azi ar trebui să aibă loc prima dezbatere prezidențială. Iohannis fuge însă de Ponta

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ