ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. ACL propune ca dezbaterea între Ponta şi Iohannis să aibă loc joi la Parlament

| 10 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Prim-vicepreşedintele Alianţei Creştin-Liberale Teodor Atanasiu a declarat că ACL propune ca dezbaterea între cei doi candidaţi din turul doi al alegerilor prezidenţiale, Klaus Iohannis şi Victor Ponta, să aibă loc joi la Parlament, arătând că luni va fi transmisă PSD o invitaţie pentru a negocia cu privire la această dezbatere.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Klaus Iohannis îşi doreşte o dezbatere în această săptămână cu candidatul Ponta. Din păcate, candidatul Ponta fuge de această dezbatere, se ascunde sub fustele lui Ghiţă şi ale lui Voiculescu, nu doreşte să iasă din casă şi să vină pe un teren neutru la o dezbatere. O să-i facem încă o invitaţie foarte clară, la Parlamentul României, unde Televiziunea Română şi toate celelalte televiziuni să poată să transmită această dezbatere, să lase faldurile fustelor şi dacă este bărbat să vină la dezbatere. (...) Astăzi îi invităm la negocieri, nu putem să le mai punem ultimatum ca şi Ponta', a spus Atanasiu, după şedinţa ACL.

El a susţinut că joi ar fi cea mai potrivită zi pentru această dezbatere, la o oră de maximă audienţă, ora 20,00. Atanasiu a mai spus că poate fi vorba şi de iniţiativa IPP, adăugând că TVR ar avea dreptul să transmită această dezbatere.

În ceea ce priveşte organizarea dezbaterii şi moderatorul acesteia, liberalul a spus că vor fi negociate de echipele de campanie ale ACL şi PSD-UNPR-PC.

De asemenea, Atanasiu a arătat că joi este 'autoprogramată' prezenţa lui Ponta la un post de televiziune, şi nu o dezbatere.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ