Ipoteza EXPLOZIVĂ a lui Sorin Roşca Stănescu. ATACUL pe care îl pregăteşte Traian Băsescu pentru Victor Ponta

| 10 noi, 2014

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu lansează din spatele gratiilor o ipoteză explozivă privind finalul acestei campanii electorale pentru alegerea noului șef al statului.

Fostul senator al PNL pricează, prin intermediul unui editorial, făcând o sinteză a acțiunilor recente ale actualului șef de stat, că ”Băsescu, ca un crocodil, așteaptă momentul optim pentru a ataca”.

”Nu sunt, desigur, singura persoana care se intreaba cand anume va lovi, din nou, Traian Basescu. Si, mai ales, in ce fel? Pentru ca nu exista nici cel mai mic dubiu ca o va face. Si tinta este cunoscuta. Victor Ponta.

Sa facem recurs la istoria recenta. Sa ne amintim ca, la ultima dezbatere, inantea celui de-al doilea tur de scrutin, organizata cu contracandidatul sau, Mircea Geoana, Traian Basescu a pregatit, cu sprijinul serviciilor si a unei televiziuni obediente, o capcana. Capcana numita Sorin Ovidiu Vantu.

In care, desi prevenit, Mircea Geoana a cazut in mod spectaculor. Si a fost depunctat. Probabil, in acele momente, Traian Basescu a mai castigat niste voturi, pe care le-a adaugat celor furate din tara si din diaspora. Si si-a eliminat adversarul. Mai tarziu, tot in acea campanie, el primise o lovitura de maciuca. Infinit mai dura decat cea pe care i-o administrase lui Geoana.

Si devastatoare, daca ne gandim la imaginea unui candidat prezidential. Fusese difuzat filmul in care o lume intreaga a vazut altceva decat pixelul. Si anume ca, Traian Basescu i-a tras un dos de palma unui copil. Dar efectul Vantu a fost mai puternic decat dosul de palma. Dintr-un motiv foarte simplu. Adversarii sai s-au grabit.

Imaginile cu copilul lovit, care dezvaluie adevaratul chip al unui prezidentiabil, au curs prea mult timp pe ecranele televizoarelor. Iar slugile lui Traian Basescu au avut ragazul necesar sa contraatace si sa ingroape efectele acelei dezvaluiri. Am insistat asupra acestui moment pentru ca, recent, Traian Basescu a scos o panglica pe gura. S-a scapat. A repetat, cu subiect si predicat, ca adversarii sai facusera o greseala. Atacasera prea repede. Momentul nu fusese bine ales.

Citeşte şi: Din închisoare, Gigi Becali anunţă pe cine susţine în turul II al alegerilor prezidenţiale

Nu pot decat sa trag concluzia ca Traian Basescu se comporta fix ca un crocodil care pandeste momentul optim pentru a ataca. Pentru ultimul atac. Si il pandeste conform propriei sale logici. Asteapta momentul optim”, explică SRS.

Cu privire la momentul în care Traian Băsescu va alege să ”îi administreze lovitura mortală” lui Victor Ponta, fostul senator precizează că se va întâmpla ”cu doua-trei zile inaintea scrutinului. Miercuri, joi sau vineri.” De asemenea, jurnalistul afirmă că Băsescu așteaptă să vadă când va avea loc dezbaterea dintre cei doi prezidențiabili pentru a-și pregăti atacul.

”Daca vrea sa-i administreze o lovitura mortala lui Victor Ponta, nu o poate face decat la mijlocul acestei saptamani. Nici mai devreme si nici mai tarziu. O asemenea lovitura nu poate viza altceva decat crearea unei puternice emotii negative. Care va sa zica, daca exista asa ceva, o dezvaluire devastoare in ceea ce-l priveste pe candidatul socialistilor. Asta asteapta si asta pregateste Traian Basescu. Va reusi?

Citeşte şi: Cine este Carmen Iohannis? Lucruri neştiute despre posibila "Prima Doamnă"

Azi, maine vom afla daca si cand si unde va avea loc marea dezbatere. Dupa care, sub o forma sau alta, crocodilul, care deocamdata sta in namol si analizeaza miscarea umbrelor, cu ochii injectati de sange, se va zvarcoli pentru ultima data. Si vom vedea ce va iesi din asta”, conchide Sorin Roșca Stănescu.

Sursa: corectnews.com

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 noi, 2014
El Condor
Gura pacatosului ...
Lovitura nu va veni direct in Ponta, ci intr-o persoana apropiata lui Ponta, data in stil cameleonic si pirateresc in asa fel, incat acesta sa ramana paralizat. Iar cameleonul pirato-fermer, pentru ca are limba lunga, dar loveste cu precizie, nu se ridica la nivelul unui crocodil (desi pare, nu are sange rece). De multe ori, daca il intorci cu 180 de grade, in loc sa loveasca acolo unde trebuie, in mintea lui loveste doar imaginea ramasa pe retina, in realitate putand fi cineva apropiat si drag lui .
10 noi, 2014
Florin Georgescu
SRS.......
D-le daca am ajuns sa ne uitam in gura unui securist precum SRS inseamna ca-vorba lui Trahanache-"ne-am procopsit".......

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ