ULTIMA lovitură marca Băsescu la adresa guvernului Ponta: Nu v-aş fi numit ministru!

| 10 noi, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că demisia lui Titus Corlăţean de la ministerul de Externe a fost făcută prea târziu, iar despre noul ministru a ţinut să precizeze că doar presiunea timpului şi o declaraţie a acestuia l-au făcut să emită decretul.

"Vreau sa observ ca demisia lui Titus Corlăţean a intervenit prea tarziu, trebuia să-şi fi dat demisia imediat. Vreau să ştiţi că nu v-as fi numit ministru având în vedere întâmplările care s-au petrecut în ultimul an cu dumneavoastră la SIE", a punctat şeful statului la jurământul depus de Teodor Melescanu.

Traian Băsescu a precizat că a dat decretul datorită urgenţei şi a unei declaraţii a lui Meleşcanu cu care a rămas în minte.

'Vreau să ştiţi dl ministru că nici pe dvs nu v-aş fi numit având în vedere întâmplările din ultimul an al dvs la SIE, dar o fac datorită urgenţei şi, mai ales, am rămas cu o declaraţie a dvs în minte că, dacă aţi fi fost ministru de Externe, nu s-ar fi întâmplat ce s-a întâmplat cu votul din diaspora. Având în vedere ceea ce aţi spus public, vă invit să depuneţi jurământul', a spus şeful statului, la Palatul Cotroceni, la ceremonia de învestitură a lui Meleşcanu în funcţia de ministru al Afacerilor Externe.

"Dacă aş fi fost ministrul afacerilor externe nu s-ar fi întâmplat aceste lucruri, e o chestie strict de organizare între MAE şi BEC, la care se adaugă şi efectul participării mai multor oameni", a spus Meleşcanu în urmă cu câteva zile.

Citeşte şi:  Traian Băsescu a semnat decretul privind numirea lui Meleşcanu ministru de Externe

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 noi, 2014
miha
INFORMATII
Ai nevoie de bani?Iti propun un job usor-3 ore pe zi lucrand de acasa de la calculatorul conectat la internet,poti castiga cel putin 300 dolari pe luna.Nu este o farsa este o oferta foarte serioasa.Nu este nici mlm,nici joc pyramidal.Daca vrei sa afllii mai multe detalii trimite”info” la adresa [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ