Teodor Meleşcanu, propus pentru funcţia de Ministru de Externe. Reacţia fostului prezidenţiabil

| 10 noi, 2014

Teodor Meleşcanu este propunerea lui Victor Ponta pentru funcţia de ministru de externe după ce Titus Corlăţean şi-a anunţat demisia.

Premierul a anunţat că a trimis preşedintelui Traian Băsescu propunerea ca fostul şef al SIE Teodor Meleşcanu să preia funcţia de ministru al Afacerilor Externe.

”Am avut o discuție și am spus că dacă e vorba despre alegerile din Diaspora voi face tot ce îmi stă în putință ca toți românii să voteze. Nu vrem ziduri între românii din țară și cei din străinătate. După ce Traian Băsescu acceptă numirea mea, pot să spun mai multe despre ceea ce voi face. Prima discuție, dacă voi fi numit, o voi avea la BEC, cu ceva concret, să vedem ce putem face pentru a nu crea un motiv de invalidare a alegerilor.”, a spus Meleșcanu la Antena 3.

Titus Corlățean și-a dat demisia din funcția de ministru al Afacerilor Externe, iar Victor Ponta l-a propus pe fostul prezidențiabil Teodor Meleșcanu, cel care a ocupat și funcția de șef al SIE. Decizia stă acum în mâinile lui Traian Băsescu.

Ipoteza EXPLOZIVĂ a lui Sorin Roşca Stănescu. ATACUL pe care îl pregăteşte Traian Băsescu pentru Victor Ponta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ