Update.Traian Băsescu a semnat decretul privind numirea lui Meleşcanu ministru de Externe

| 10 noi, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a semnat luni decretul prin care îl numeşte pe fostul director al SIE Teodor-Viorel Meleşcanu în funcţia de ministru al Afacerilor Externe, urmând ca depunerea jurământului să aibă loc la ora 17:30.

Update. Decretul de numire în funcţia de ministru al Afacerilor Externe a fostului şef al SIE Teodor Meleşcanu a fost publicat, luni, în Monitorul Oficial.

Totodată, a fost publicat decretul prin care se ia act de demisia lui Titus Corlăţean din funcţia de ministru al Afacerilor Externe şi se constată încetarea funcţiei acestuia de membru al Guvernului.

Potrivit protocolului, ceremonia de învestitură în funcţie a noului ministru se face numai după publicarea în Monitorul Oficial a decretului de numire.

Meleşcanu va depune jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Afacerilor Externe luni, de la ora 17,30, la Palatul Cotroceni, în faţa preşedintelui Traian Băsescu.

Traian Băsescu a semnat luni decretul prin care se ia act de demisia lui Titus Corlăţean din funcţia de ministru al Afacerilor Externe şi se constată încetarea funcţiei acestuia de membru al Guvernului, informează Administraţia Prezidenţială.

Citeşte şi: Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a DEMISIONAT

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ